Tineke Schouten - De Schouten Schoenen aan

Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg!

Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum. Nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden! Met de billen bloot! Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op?

En, heeft Tineke dan echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren! Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen! Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten! Tineke op haar best!

reactie

Reactie van een bezoeker:
"Ik ben bij de voorstelling van Tineke Schouten geweest, en ik wilde graag laten weten dat ik met volle teugen genoten heb. De toevoeging door Komt het Zien was een welkome aanvulling op het programma en ik zou graag de medewerkers complimenten willen geven voor hun werk. Alles liep op rolletjes, het commentaar werd met humor gebracht en stoorde de voorstelling helemaal niet. De uitleg vooraf met het voelen van de kleding heeft voor mij de voorstelling weer compleet gemaakt. Alsof ik het kon zien. Dat was heerlijk."

Portretfoto van Tineke Schouten

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling, waarin o.a. veel kostuums gevoeld en bekeken kunnen worden
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar, naar de online introductie
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, dan helpt het theater jou graag. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met het theater.

waar en wanneer

Hoogeveen - De Tamboer
GEWEEST: vrijdag 26 april 2024

De inleiding begint om 18:45 uur.

Deze voorstelling is uitverkocht . 

Website van het theater

Net te laat? Houd de agenda in de gaten, want er komen in andere theaters nog extra voorstellingen van Tineke Schouten met blindentolk. De ticketverkoop hiervoor start binnenkort.

Schiedam - Theater aan de Schie
GEWEEST: woensdag 15 mei 2024

De inleiding begint om 19:00 uur. 

Deze voorstelling is uitverkocht. 

Website van het theater

Net te laat? Houd de agenda in de gaten, want er komen in andere theaters nog extra voorstellingen van Tineke Schouten met blindentolk. De ticketverkoop hiervoor start binnenkort.

Alkmaar - TAQA Theater De Vest
zaterdag 14 december 2024 om 20:15 uur

Let op: De kassa van het theater is van 1 juli tot 2 september alleen op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 16:00 geopend. 

Er zijn geen reguliere tickets meer voor deze voorstelling. Bel of mail met de kassa van Theater De Vest voor de allerlaatste voor Komt het Zien! gereserveerde tickets. Wacht niet, want het zijn echt de allerlaatste plaatsen!

Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met audiodescriptie door de blindentolk wilt boeken.

Theaterkassa: 072 548 9999 of kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl

Website van het theater

Delft - Theater De Veste
vrijdag 10 januari 2025 om 20:15 uur

Let op: de kassa is van 13 juli tot 26 augustus niet bereikbaar. Online reserveren is altijd mogelijk. 

Reserveer je kaarten online of telefonisch bij het theater.

Bestel je online op de website van het theater? Kies in het bestelproces voor tickets waar 'Blinden/slechtzienden' bij staat.

Wil je vooraan zitten? Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met audiodescriptie door de blindentolk wilt boeken.

Theaterkassa: 015 212 13 12.  

Website van het theater

 

 

fotograaf: Roy Beusker

Introductie Tineke Schouten

Document: Introductie Tineke Schouten - Bestandsgrootte: 134 kb