Tineke Schouten - De Schouten Schoenen aan

Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg!

Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum. Nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden! Met de billen bloot! Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op?

En, heeft Tineke dan echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren! Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen! Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten! Tineke op haar best!

reactie

Reactie van een bezoeker:
"Ik ben bij de voorstelling van Tineke Schouten geweest, en ik wilde graag laten weten dat ik met volle teugen genoten heb. De toevoeging door Komt het Zien was een welkome aanvulling op het programma en ik zou graag de medewerkers complimenten willen geven voor hun werk. Alles liep op rolletjes, het commentaar werd met humor gebracht en stoorde de voorstelling helemaal niet. De uitleg vooraf met het voelen van de kleding heeft voor mij de voorstelling weer compleet gemaakt. Alsof ik het kon zien. Dat was heerlijk."

Portretfoto van Tineke Schouten

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling, waarin o.a. veel kostuums gevoeld en bekeken kunnen worden
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar, naar de online introductie
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Hoogeveen - De Tamboer
vrijdag 26 april 2024 om 20:00 uur

De inleiding begint om 18:45 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 0528 280 190 (dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur) of info@detamboer.nl. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater

fotograaf: Roy Beusker

Introductie Tineke Schouten

Document: Introductie Tineke Schouten - Bestandsgrootte: 134 kb