Tineke Schouten - De Schouten Schoenen aan

Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg!

Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum. Nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden! Met de billen bloot! Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op?

En, heeft Tineke dan echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren! Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen! Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten! Tineke op haar best!

reactie

Reactie van een bezoeker:
"Ik ben bij de voorstelling van Tineke Schouten geweest, en ik wilde graag laten weten dat ik met volle teugen genoten heb. De toevoeging door Komt het Zien was een welkome aanvulling op het programma en ik zou graag de medewerkers complimenten willen geven voor hun werk. Alles liep op rolletjes, het commentaar werd met humor gebracht en stoorde de voorstelling helemaal niet. De uitleg vooraf met het voelen van de kleding heeft voor mij de voorstelling weer compleet gemaakt. Alsof ik het kon zien. Dat was heerlijk."

Portretfoto van Tineke Schouten

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling, waarin o.a. veel kostuums gevoeld en bekeken kunnen worden
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar, naar de online introductie
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, dan helpt het theater jou graag. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met het theater.

waar en wanneer

Hoogeveen - De Tamboer
GEWEEST: vrijdag 26 april 2024

De inleiding begint om 18:45 uur.

Deze voorstelling is uitverkocht . 

Website van het theater

Net te laat? Houd de agenda in de gaten, want er komen in andere theaters nog extra voorstellingen van Tineke Schouten met blindentolk. De ticketverkoop hiervoor start binnenkort.

fotograaf: Roy Beusker

Introductie Tineke Schouten

Document: Introductie Tineke Schouten - Bestandsgrootte: 134 kb