Wereldkerstcircus in Carré

familiecircusicoon audiodescriptie

Al jaren is het Wereldkerstcircus hét familie-uitje tijdens de kerstvakantie en met 66.000 bezoekers per jaar ook meteen het meest bezochte en succesvolste Kerstcircus van Nederland. Ook deze editie geniet je weer van wereldpremières, wereldrecords, wereldsensaties en wereldklasse!

Ook in 2024/2025 is het Wereldkerstcircus een familiefeest bij uitstek. Samen genieten van Spanning, Schoonheid en Sensatie tijdens de mooiste dagen van het jaar, in het mooiste theater van Nederland. Meer dan ooit wil Stardust Circus International het zo Hooggeëerde Publiek vervoeren naar een andere wereld om hen op die manier alle dagelijks zorgen te kunnen laten vergeten. 

Inmiddels is het Wereldkerstcircus ook internationaal een begrip van kwaliteit geworden. De circusvakpers beschreef het eerder als “Het beste der besten” en “De Olympische Spelen van het Circus”. Met trots kan dan ook gemeld worden dat er al een jarenlange samenwerking is met het befaamde Circusfestival van Monte Carlo. Komende editie is dit terug te zien aan het aantal deelnemende prijswinnaars: twee Gouden Clown winnaars, vijf Zilveren Clown winnaars en twee Bronzen Clown winnaars.  

Naast de verschillende acts die op uitnodiging naar Monte Carlo mochten, is het ook traditie om acts hun Wereldprimeur tijdens het Wereldkerstcircus op te voeren. Dit jaar is het balansnummer met de paraplu uitgenodigd om naar Monte Carlo af te reizen, maar eerst ziet men deze act nu als Wereldpremière hier in Carré! 

Niet voor niets wordt gezegd: Circus is nergens mooier dan in Carré!

website_01

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door 2 blindentolken
  • audio-introductie online beschikbaar een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom, maar graag wel aanmelden zodat je in overleg met de kassa de meest geschikte plek kunt boeken (tijdens het Wereldkerstcircus is de zaalopstelling deels anders dan anders in Carré)

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Amsterdam - Koninklijk Theater Carré
zondag 5 januari 2025 om 16:00 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 020 5249453 (ma t/m vr 14:00 tot 16:00 uur.) Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding.

Er zijn meerdere voorstellingen op zondag 5 januari 2025. De blindentolken zijn enkel bij de voorstelling van 16:00 uur aanwezig.

Website van het theater