Wien bleibt Wien

muziektheatericoon audiodescriptie

Wien bleibt Wien 2.0 is hét romantische muziekfeest voor de kerst- en nieuwjaarsperiode. Een programma, waarin jong en oud zich kunnen onderdompelen in een ultieme kerstsfeer die bruist als sprankelende champagne!

Een prachtig programma met vocale solisten die hun sporen verdiend hebben op de grote nationale en internationale podia. Zo staan sopraan Caudia Petacca, tenor Marcel Reijans en de sympathieke bariton Sef Thissen samen met dansers van het Kiev Ballet garant voor een geweldige voorstelling. Bovendien worden zij aangevuld door topsolisten van de Opera van Kiev, waaronder Maria Knihnytska, Tanya Efimenko en Volodymyr Efimenko.

Camerata Amsterdam heeft haar naam voor deze gelegenheid aangepast naar Camerata Amsterdam-Kiev. Oekraïense en Nederlandse musici spelen samen en zorgen voor een sfeervolle instrumentale omlijsting van het programma.

Regisseur Mark Krone, bekend van vele musicals en opera’s in binnen- en buitenland, maakt er weer een prachtige avond van. En, het geheel staat natuurlijk, zoals altijd, onder muzikale leiding van de vermaarde maestro Jeroen Weierink, die op unieke en aanstekelijke wijze het programma dirigeert en presenteert.

Wien bleibt Wien

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

waar en wanneer

Veldhoven - Theater De Schalm
vrijdag 29 december 2023 om 20:15 uur

Voor gasten die gebruik willen maken van de audiodescriptie heeft het theater plaatsen gereserveerd. Mail het theater op reserveringen@deschalm.com of bel de kassa via 040 253 35 78.

Wil je ergens anders zitten? Geen probleem! Samen met de kassamedewerker kun je jouw favoriete plaats uitzoeken. De blindentolk is via de koptelefoon overal in de zaal te horen.

Let op: boek geen reguliere tickets online bij het theater, want dan ben je niet aangemeld voor de audiodescriptie én mis je belangrijke informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater