Wien bleibt Wien - kerstprogramma

muziektheatericoon audiodescriptie

Wien bleibt Wien biedt rond de feestdagen een feest der herkenning. In een nieuwe muzikale jas gestoken, kunt u genieten van meeslepende walsen van Strauss en Léhar, maar ook van hoogtepunten uit verschillende musicals zoals Elisabeth en My Fair Lady.

Natuurlijk mogen ook evergreens zoals Träume unterm Christbaum, Lippen schweigen en het Viljalied niet ontbreken. Dit alles samen met beroemde melodieën uit Operastad Wenen, de schatkamer van beroemde melodieën!

Met solisten Claudia Patacca en Sef Thissen aangevuld met topsolisten van de Opera van Kiev en dansers van het Kiev Ballet.

Camerata Amsterdam heeft haar naam voor deze gelegenheid aangepast naar Camerata Amsterdam-Kiev. Oekraïense en Nederlandse musici spelen samen en zorgen voor een sfeervolle instrumentale omlijsting van het programma.

Het geheel staat onder muzikale leiding van de vermaarde maestro Jeroen Weierink, die op unieke en aanstekelijke wijze het programma dirigeert en presenteert.

3 sierlijke dansparen voor een groot klassiek orkest

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Veldhoven - Theater De Schalm
vrijdag 29 december 2023 om 20:15 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt via  040 253 35 78 of reserveringen@deschalm.com. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk. 

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Ticket met blindentolk ' bij staat.

Website van het theater