Annie

musicalfamilieshowicoon audiodescriptie

Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan (Willemijn Verkaik). Wanneer miljardair Oliver Warbucks (Edwin Jonker) Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te zien in Nederland in een geheel vernieuwde, sprankelende regie van William Spaaij.

stoer meisje met rode paardenstaart kijkt naar skyline van een grote wereldstad

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van locatie, decor en kostuums
  • audio-introductie beschikbaar vanaf 1 week voor de voorstelling via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

In Apeldoorn, Heerlen en Amsterdam.

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater (Wim Sonneveldzaal)
zondag 17 mei 2020 om 14:00 uur

Voor Komt het Zien! zijn plaatsen gereserveerd op diverse rangen, zowel vooraan en achteraan als midden en zijkant. U kunt hiervoor het beste telefonisch contact met DeLaMar Theater opnemen via 0900 1010202 (ma t/m do 10.00 - 22.00, vr 10.00 - 20.00 en za & zo 10.00 - 18.00 uur, lokaal tarief). Zo kunnen de kassamedewerkers de beste plek in de zaal adviseren en de gewenste stoel(en) voor u boeken.

Bestelt u liever via de website van het theater? Dat kan, gebruik daarvoor de speciale Komt het Zien! link... 

Via de koptelefoon is de blindentolk overal in de zaal en op het balkon te horen. Dus wilt u op een goedkopere rang of ergens anders in de zaal zitten? Geen probleem. Bestel telefonisch! Bel met de kassa en meldt er duidelijk bij dat u tickets met blindentolk wilt boeken. Dan kunnen wij een koptelefoon voor u reserveren én ontvangt u een week voor de voorstelling de link naar de introductie en specifieke informatie over de meet & feel inleiding.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

in Heerlen mede mogelijk gemaakt door Stichting Licht en Liefde
in Amsterdam mede mogelijk gemaakt door W.M. de Hoop Stichting

meisje met rode paardenstaart