Annie

musicalfamilieshowicoon audiodescriptie

Deze wereldberoemde musical, bekend van hits als Tomorrow en It’s a hard knock life, inspireerde generaties kinderen en volwassenen. Vorig jaar konden de voorstellingen helaas niet doorgaan. Maar Annie komt terug, exclusief in het DeLaMar Theater in Amsterdam! Met een deels nieuwe cast.

Beleef het levensverhaal van de roodharige heldin als stoer meisje van nu, dat opgroeit in het weeshuis van de gemene Miss Hannigan (Lucretia van der Vloot). Samen met de andere weeskinderen komt Annie in opstand tegen Miss Hannigan en probeert ze haar echte ouders terug te vinden. Maar wanneer miljardair Oliver Warbucks (Tjebbo Gerritsma) Annie besluit te helpen in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending…

Miss Hardigan in slaapkamer van het weeshuis, 6 kinderen met bedkussens kijken kwaad naar haar

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf ca 1 week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat de 'meet & feel' inleiding mogelijk wordt aangepast en dat we adviseren een eigen koptelefoon of oortjes te gebruiken.

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater (Wim Sonneveldzaal)
zondag 27 februari 2022 om 15:00 uur

Boek tickets via de speciale Komt het Zien! link van het theater. Boek tickets....

Of neem telefonisch contact op met het DeLaMar Theater via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief). Dan kan het theater je de beste plek in de zaal adviseren en de gewenste stoel(en) voor je boeken. Er zijn vooraan plaatsen voor Komt het Zien! gereserveerd. Zit je liever ergens anders? Kies gerust samen met het theater een ander plek, want via de koptelefoon kun je de blindentolk overal horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding. Ook als je telefonisch reserveert, meld duidelijk dat je gebruik maakt van de audiodescriptie en dus voor Komt het Zien! reserveert.

Voor deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs nodig.

Website van het theater...

de gemene Miss Hannigan kijkt zittend achter haar bureau getergd naar de assistentie van Oliver Warbucks Annie in het huis van Oliver Warbucks wordt begroet door een hele horde lakeien

in Amsterdam mede mogelijk gemaakt door W.M. de Hoop Stichting en het Bartiméus Fonds

kinderen voeren kussengevecht in slaapkamer weeshuis
fotograaf: Roy Beusker en Annemieke van der Togt