Bert Visscher - Dat zie je een ander niet doen

Waar was je nou Visscher?
"Ja sorry hoor! Moest even door een pandemie en een winterslaap heen".

En dan toch weer het podium op?
"Natuurlijk, ik laat u toch niet in de steek om vervolgens geruisloos richting Geraniums en Bingo te rollen. Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs en misschien was dat het dan wel. Ben ook geen 60 meer.
Vandaar dat we ook even het verleden induiken. Van Barbie Ken tot bloemschikken en van de klushoek (de helm!) tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Wie weet. Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscheravond worden. Ik sta in ieder geval te trappelen om uw theater op de kop te komen zetten."

Portretfoto van een lachende Bert Visscher

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar, naar de introductie...
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom
Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Winterswijk - Theater De Storm
dinsdag 3 oktober 2023 om 20:15 uur

De meet & feel inleiding begint om 19:15 uur en eindigt om 19:45 uur.  

De reguliere tickets voor Bert Visscher op 3 oktober zijn uitverkocht. Voor Komt het Zien! zijn er kaarten gereserveerd. Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten door contact op te nemen met het theater via 0543 519285 (di, do en vr 10.00 - 12.00) of via info@theaterdestorm.nl. Meldt er duidelijk bij dat het gaat om tickets met blindentolk. Het gaat om een beperkt aantal kaarten en hiervoor geldt vol = vol.

Website van het theater...

introductie Bert Visscher

Document: introductie Bert Visscher - Bestandsgrootte: 130 kb