Bert Visscher - Dat zie je een ander niet doen

cabareticoon audiodescriptie

Waar was je nou Visscher?
"Ja sorry hoor! Moest even door een pandemie en een winterslaap heen".

En dan toch weer het podium op?
"Natuurlijk, ik laat u toch niet in de steek om vervolgens geruisloos richting Geraniums en Bingo te rollen. Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs en misschien was dat het dan wel. Ben ook geen 60 meer.
Vandaar dat we ook even het verleden induiken. Van Barbie Ken tot bloemschikken en van de klushoek (de helm!) tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Wie weet. Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscheravond worden. Ik sta in ieder geval te trappelen om uw theater op de kop te komen zetten."

Portretfoto van een lachende Bert Visscher

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom
Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Nijmegen - Stadsschouwburg Nijmegen
woensdag 31 mei 2023 om 20:00 uur

De kaartverkoop voor deze voorstelling gaat hard. Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 024 3221100 (woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...