Festival Circolo

familiecircusicoon audiodescriptie

Op Festival Circolo: Zirkus FahrAwaY met Ballett. Voor jong en oud!

Zeven artiesten bouwen een fantastische schouwspel met voorhamers, heftrucks, spanbanden, humor en muziek.

Gracieuze dansers en elegante sprongen? Nee! Heftrucks, spanbanden en voorhamers? Ja! In deze robuuste voorstelling van Zirkus FahrAwaY doen zeven artiesten heel wat stof opwaaien. Ongewoon maar ontzettend leuk circus: spectaculair, absurd en poëtisch met pakkende, pulserende livemuziek. Het publiek, dat aan het podium geplakt zit, wordt meegenomen naar verlaten landweggetjes, industrieparken en een nabije toekomst. Het uitzicht verandert met de minuut. Deze plezante machine van Zirkusspektakel FahrAwaY is op stoom en niet meer te stoppen. Kom aan boord!

Zirkus FahrAwaY is klein maar fijn circus. Ze brengen circus, vakmanschap en muziek bij elkaar in verfrissende en charmante voorstellingen. Het multi-gedisciplineerde Zwitserse collectief bestaande uit Valentin Steinemann, Solvejg Weyeneth, Nina Wey en Donath Weyeneth, werd voor de voorstelling Ballet uitgebreid met clown en percussionist Luca Lombardi, contrabassist Lukas Keller en de Nederlandse jongleur Liza van Brakel.

Samen bouwen ze in Ballett aan een fantastische voorstelling vol met verrassende elementen die je nog nooit in een circustent hebt gezien. Nog een leuk weetje: alle muziekinstrumenten zijn zelf gebouwd.

Circus Fahraway

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor iedereen vanaf 6 jaar

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Tilburg - Spoorpark
zaterdag 29 oktober 2022 om 16:30 uur

De voorstelling speelt bij Festival Circolo in een circustent.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Boek je tickets voor 29 oktober online via de website van Circolo. 
Kies bij het bestellen voor de tickets 'Regulier met blindentolk' of 'Jongere met blindentolk'. De jongere tickets zijn te koop voor iedereen t/m 26 jaar. 

Website van de voorstelling...

Circus Fahraway Circus Fahraway Circus Fahraway

Circus Fahraway
fotocredits: Zirkus FahrAway - Tilman Pfäfflin