Pss Pss op Circusstad Festival

familiecomedycircusicoon audiodescriptie

De bejubelde voorstelling ‘Pss Pss’ van Compagnia Baccalà komt eindelijk naar Nederland. Camilla Pessi en Simone Fassari zijn moderne clowns die zich lieten inspireren door het tijdperk van de stomme film. Zij ontmoetten elkaar op de beroemde Accademia Teatro Dimitri in Zwitserland en beheersen een hele rits aan circusdisciplines van partner-acrobatiek tot trapeze. Met meeslepende en verfijnde humor, onschuld en pure levensvreugde is Pss Pss een tijdloze voorstelling die je gezien moet hebben.

Circusstad Festival bevestigt met ‘Pss Pss’ dat clowns, zeker van dit hoge niveau, hun plek in het hedendaagse circus en theater meer dan verdienen. Met hun onweerstaanbare humor en poëzie ontroerde Compagnia Baccalà het publiek al in meer dan vijftig landen op vijf continenten. Hoog tijd om ook het Nederlandse publiek ‘verliefd te laten worden’ op deze topclowns.

cast

Camilla Pessi en Simone Fassari

Een clown houdt zich op één hand horizontaal terwijl ze op het hoofd van een andere clown steunt.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Rotterdam - Oude Luxor Theater
zondag 5 mei 2024 om 14:30 uur

Reserveer je kaarten online op de website van Circusstad. Kies in het bestelproces voor de tickets 'Regulier met blindentolk' of 'Jongere met blindentolk'.

Website van het festival

De kaarten kunnen ook online gereserveerd worden bij het Luxor Theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Theater met blindentolk' bij staat.

Website van het theater

Of bestel telefonisch via 010 - 484 33 33 (ma t/m vr van 10:00 tot 20:00 uur). Vermeld er duidelijk bij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Een clown brengt witte make up aan op zijn gezicht.  Twee clowns springen in de lucht terwijl ze hun wangen opblazen.  Twee clowns maken een wenkende beweging met hun wijsvingers.

Een clown houdt zich op één hand horizontaal.
fotograaf: Pierre Colletti, Hugo Saints Laurent, fotopipo