Cirqulinair - Château Migraine

showcircusdinericoon audiodescriptie

Cirqulinair staat opnieuw op het menu!

Niet alleen de gerechten maar ook de spanning is er om te snijden. De Groningse circusartiesten van Cirqulinair presenteren voor de tweede keer een verrassend avondvullend Gronings Variété Diner vol acrobatische circuskunsten.

Geheel in jaren 30 stijl wordt een onvergetelijke smaakvolle avond gepresenteerd vol spanning, verbazing en humor waar het eten op gepaste wijze op je tafel verschijnt. Acrobaten die vanuit de lucht je wijnglas bijvullen, balancerende koorddansers en nog heel veel meer. De beleving is er een die begint bij binnenkomst en pas eindigt bij het aantrekken van je jas.

Cirqulinair wordt gemaakt en gespeeld door Roos Hermanides, Salim Yusuf, Jasmijn Rubingh, Tobit van Vliet, Rein de Kok en Larissa Timmer.

Chefkok Kee van De Keeterij in Groningen kookt een smaakvol, kleurrijk 3-gangen menu. Je kunt kiezen tussen vegetarisch en vlees.

Voeten gestoken in elegante rode schoenen met hoge hakken, balanceren bovenop de hals van wijnflessen.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding
  • privé kennismaking met de artiesten aan tafel
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • leeftijdsadvies: 12 jaar en ouder

waar en wanneer

Groningen - De Loods
zaterdag 11 maart 2023 om 18:30 uur

Tickets kosten € 65. Dit is inclusief een uitgebreid 3-gangen diner én alle showoptredens. Er is ook een vegetarisch menu.

Bestel tickets online en meld je daarna apart aan voor de audiodescriptie per e-mail naar info@cirqulinair.nl of bel 06 2032 3649‬. Bestel je liever niet online, dan kun je de tickets ook per mail of telefonisch reserveren. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met blindentolk wilt hebben.

Bestel tickets...

Website van Cirqulinair...

Locatie: De Loods - Neutronstraat 3 in Groningen


fotograaf: Joram Krol