Come from Away

musicalicoon audiodescriptie

De musical Come from away vertelt een hartverwarmend en waargebeurd verhaal over saamhorigheid in onzekere tijden. Toen op 11 september 2001 het Amerikaanse luchtruim werd gesloten na de aanslagen in New York, moesten 38 vliegtuigen noodgedwongen landen in het kleine Canadese stadje Gander. De plaatselijke bevolking sloeg meteen de handen ineen om de ruim 7.000 gestrande reizigers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen. De moeilijke omstandigheden bleken hier het beste in de mensen naar boven te halen.

Na het succes in Amerika en Engeland laat een nieuw geproduceerde versie van Come from away nu ook in Nederland zien hoe angst en wantrouwen plaats kunnen maken voor hoop, ontroering, humor en liefde.

cast

Met Willemijn Verkaik, Ad Knippels, Rosalie de Jong, Wim van den Driessche, Marleen van der Loo e.v.a.

Regie: Antoine Uitdehaag

Tekst en muziek: Irene Sankoff en David Hein

Come from away

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater (Wim Sonneveld zaal)
zondag 10 april 2022 om 14:00 uur

Boek tickets via de speciale Komt het Zien! link van het theater. Boek tickets....

Of neem telefonisch contact op met het DeLaMar Theater via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief). Dan kan het theater je de beste plek in de zaal adviseren en de gewenste stoel(en) voor je boeken.

Let op: boek geen reguliere tickets, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding.