Diana & Zonen

musicalicoon audiodescriptie

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

Kom alles te weten over Diana & Zonen. Cast en creatives nemen je in de Front Row podcast mee achter de schermen. Naar de podcast...

cast

Marlijn Weerdenburg - Diana
Brigitte Heitzer - Diana
Gerrie van der Klei - Camilla
Freek Bartels - Harry
Jonathan Demoor - William
en anderen

in de pers

⭐⭐⭐⭐
"Diana & Zonen laat echt een indruk achter"
AD

⭐⭐⭐⭐
"A fresh and original take on Diana's story"
Broadway World

⭐⭐⭐⭐
"Scherpe dialogen en het barst van de heerlijke (woord)grapjes"
De Telegraaf

⭐⭐⭐⭐
"Een stijlvolle en artistiek sterke voorstelling"
Het Nieuwsblad

"Gerrie van der Klei als Camilla, werkelijk om te zoenen"
Het Parool

Een diamanten kroon fonkelt onder de tekst Diana en zonen, een koninklijke musical. In de schaduw links en rechts zijn William en Harry herkenbaar.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Het tijdstip van de inleiding wordt later bekend gemaakt.

Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat de 'meet & feel' inleiding mogelijk wordt aangepast en dat we adviseren een eigen koptelefoon of oortjes te gebruiken.

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater
zondag 21 november 2021 om 14:00 uur

Boek tickets via de speciale Komt het Zien! link van het theater. Boek tickets....

Of neem telefonisch contact op met het DeLaMar Theater via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief). Dan kan het theater je de beste plek in de zaal adviseren en de gewenste stoel(en) voor je boeken. Er zijn vooraan plaatsen voor Komt het Zien! gereserveerd. Zit je liever ergens anders? Kies gerust samen met het theater een ander plek, want via de koptelefoon kun je de blindentolk overal horen.

Let op: boek geen reguliere tickets, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding.

Voor deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs nodig. Lees verder op de website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Meghan ligt met haar hoofd op de opgetrokken knie van Harry. Beiden in spijkerbroek. Diana leest een roddelblad. Achter haar een portret van Queen Elizabeth die naar haar kijkt. Harry staat achter een lachende Meghan, omarmt haar en kust haar in de nek.

Diana in wit mantelpak, achter haar een scherm met blauwe letters.
fotograaf: Roy Beusker en Annemieke van der Togt