Diana & Zonen

musicalicoon audiodescriptie

Met live audiodescriptie in Amsterdam, Rotterdam en Heerlen. De ticketverkoop met audiodescriptie in Heerlen start binnenkort.

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

cast

Marlijn Weerdenburg - Diana
Brigitte Heitzer - Diana
Gerrie van der Klei - Camilla
Freek Bartels - Harry
Jonathan Demoor - William
en anderen

Een diamanten kroon fonkelt onder de tekst Diana en zonen, een koninklijke musical. In de schaduw links en rechts zijn William en Harry herkenbaar.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat de 'meet & feel' inleiding mogelijk wordt aangepast en dat we koptelefoons voor eenmalig gebruik hebben. Uiteraard kun je ook een eigen koptelefoon of oortjes meenemen.

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater
zondag 21 november 2021 om 14:00 uur

Boek tickets via de speciale Komt het Zien! link van het theater. Boek tickets....

Of neem telefonisch contact op met het DeLaMar Theater via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief). Dan kan het theater je de beste plek in de zaal adviseren en de gewenste stoel(en) voor je boeken.

Let op: boek geen reguliere tickets, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding.

Het tijdstip van de inleiding wordt later bekend gemaakt.

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Marlijn Weerdenburg Brigitte Heitzer Gerrie van der Klei Freek Bartels Jonathan Demoor

Witte tekst Diana en zonen, een koninklijke musical. In de schaduw links en rechts zijn William en Harry herkenbaar.