Diana & Zonen

musicalicoon audiodescriptie

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

Kom alles te weten over Diana & Zonen. Cast en creatives nemen je in de Front Row podcast mee achter de schermen. Naar de podcast...

Musical Awards
Diana & Zonen is 4 keer genomineerd voor een Musical Award. Marlijn Weerdenburg is genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol, Danique Graanoogst voor beste aanstormend talent en Gerrie van der Klei voor beste vrouwelijke bijrol. Daarnaast maakt de musical kans op een award voor beste nieuw Nederlands oorspronkelijke musical.

cast

Marlijn Weerdenburg en Brigitte Heitzer spelen afwisselend de rol van Diana
Gerrie van der Klei - Camilla
Freek Bartels - Harry
Jonathan Demoor - William
Danique Graanoogst - Meghan
Liss Walravens - Kate
Jan Elbertse - Charles
en vele anderen

Wil je weten wanneer Marlijn of Brigitte speelt? Check het speelschema van Diana...

in de pers

⭐⭐⭐⭐
"Diana & Zonen laat echt een indruk achter"
AD

⭐⭐⭐⭐
"A fresh and original take on Diana's story"
Broadway World

⭐⭐⭐⭐
"Scherpe dialogen en het barst van de heerlijke (woord)grapjes"
De Telegraaf

⭐⭐⭐⭐
"Een stijlvolle en artistiek sterke voorstelling"
Het Nieuwsblad

"Gerrie van der Klei als Camilla, werkelijk om te zoenen"
Het Parool

Diana in wit mantelpak, achter haar een scherm met blauwe letters

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met acteurs die hun stem laten horen en kostuums om te voelen
  • audio-introductie beschikbaar via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater
GEWEEST: zondag 21 november 2021

Boek tickets via de speciale Komt het Zien! link van het theater. Boek tickets....

Of neem telefonisch contact op met het DeLaMar Theater via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief). Dan kan het theater je de beste plek in de zaal adviseren en de gewenste stoel(en) voor je boeken. Er zijn vooraan plaatsen voor Komt het Zien! gereserveerd. Zit je liever ergens anders? Kies gerust samen met het theater een ander plek, want via de koptelefoon kun je de blindentolk overal horen.

Let op: boek geen reguliere tickets, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding.

Wil je de inleiding bijwonen? Dan raden we aan om rond 12:15 uur aanwezig te zijn. De inleiding start om 12:30 uur en duurt tot ongeveer 13:20 uur. Tijdens de inleiding laten de spelers hun stemmen horen en geeft de blindentolk extra informatie over het decor en de kostuums. Gezien de corona ontwikkelingen is het helaas niet mogelijk om dingen te voelen.

Sinds de laatste corona persconferentie moet DeLaMar de bar in de pauze gesloten houden. Lees meer over de maatregelen in DeLaMar...

Voor deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs nodig.

Gerrie van der Klei als Camilla, in blauw mantelpak, zingt uit volle borst. Diana leest een roddelblad. Achter haar een portret van Queen Elizabeth die naar haar kijkt. Harry staat achter een lachende Meghan, omarmt haar en kust haar in de nek.

In Heerlen mede mogelijk gemaakt door de gemeente en Licht & Liefde.

Diana in wit mantelpak, achter haar een scherm met blauwe letters.
fotograaf: Roy Beusker en Annemieke van der Togt