Doornroosje De Musical

musicalfamilieicoon audiodescriptievoor iedereen vanaf 4 jaar

Doornroosje De Musical is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie!

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland? Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor! 

In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita.

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

Doornroosje

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van onder andere decor en kostuums + meet & feel
  • audio-introductie beschikbaar vanaf 1 week voor de voorstelling via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Veldhoven - Theater De Schalm
woensdag 6 mei 2020 om 13:30 uur

De verkoop van tickets met blindentolk start binnenkort. Let op: bestel geen reguliere tickets! Er is dan geen koptelefoon gereserveerd en u mist de informatie over de meet & feel inleiding.

Het theater heeft voor Komt het Zien! gasten nog speciaal plaatsen op de eerste rijen beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor de start van de ticketverkoop.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Doornroosje Doornroosje Doornroosje

Doornroosje
fotograaf: Wim Lanser