Fuerza Bruta Festival

familieshowmuziektheatericoon audiodescriptievanaf 8 jaar

Het is lastig om Fuerza Bruta te omschrijven, want wat is het nu precies? Het is in één woord 'uitzinnig'. Het is geen theatervoorstelling, geen dansshow, geen concert, het is het allemaal en nog veel meer. Iets dat je nog niet eerder hebt gezien! Het Argentijnse gezelschap trad eerder op in wereldsteden als New York, Shanghai, Las Vegas en Tokyo en komt nu dus naar Leeuwarden.

De voorstelling is een spektakelshow met onder meer bewegende podia. Ook is er een groot soort zwembad. Boven je hoofd! Je staat middenin het spektakel, vlakbij de artiesten en kunt ze bijna aanraken. Dans mee en laat je omverblazen door de muziek.

Voor en na de waanzinnige show spelen er nog live bands, draaien er filmprojecties van jonge talentvolle filmakers en staan er moderne kunstinstallaties. Kom eten en drinken bij een van de barren en foodcorners. Laat al je zintuigen prikkelen en beleef een bijzondere middag!

De voorstelling is in een megatent van 40x40 meter bij het fabrieksgebouw van Mannen van Staal. Er kunnen maximaal 1.000 bezoekers in staan, er zijn geen zitplaatsen. De Komt het Zien! groep blijft bij elkaar.

De show duurt 70 minuten.

dit zeiden bezoekers in andere steden

"Niet te missen! Ik heb Fuerza Bruta gezien in Shanghai. Een ongekend spektakel, dynamisch, spannend en vooral verrassend. Bij zijn dus!"

"Ik heb ze in hun hometown Buenos Aires gezien. Van het begin tot het eind één groot spektakel. Gaan!"

"Gewoon geweldig!"

"Hier wil je bij zijn! Heb deze show in Buenos Aires bijgewoond. Denk de leukste show waar ik ooit ben geweest."

vrouw zwemt in een groot plastic bassin dat boven het publiek hangt

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door een blindentolk, tijdens de show en bij het voorprogramma
  • vanaf 8 jaar

Let op:

  • gezien het karakter van het evenement is een begeleider verplicht en worden blindengeleidehonden niet toegelaten tot de voorstelling, wilt u toch alleen komen bel dan met Komt het Zien! op nummer 0513 650 681 om de mogelijkheden te bespreken
  • dit showspektakel bevat zeer luide muziek en knipperende lichten
  • het publiek staat tijdens de show, er zijn dus geen stoelen en zitplaatsen maar voor Komt het Zien! gasten wordt wel een vak gecreëerd

waar en wanneer

Leeuwarden - Mannen van Staal (in megagrote theatertent)
GEWEEST: zondag 8 december 2019

We verzamelen om 15:15 uur bij de kaartcontrole bij de ingang van Mannen van Staal. Daarna gaan we gezamenlijk verder.

toegangsprijs: € 55 + servicekosten

bestel telefonisch of online via deze link...

Kies de prijscategorie 'Entreeticket audiobeschrijving + begeleider'. Hiermee koopt u direct twee kaartjes: één voor de visueel beperkte bezoeker + één voor de begeleider. Bestaat uw gezelschap uit meerdere personen met een visuele beperking of wilt u alleen komen? Boek uw tickets dan telefonisch bij Van Plan op nummer 050 584 44 29. Meld erbij dat u specifiek tickets met audiobeschrijving wilt bestellen.

Belangrijk: meld ook bij Komt het Zien! dat u komt en gebruik maakt van audiobeschrijving. Wij zorgen dan voor een koptelefoon én verwachten u om 15:15 uur bij de ingang. Meld uw komst per mail info@komthetzien.nl of telefonisch op nummer 0513 650681.

Website van Fuerza Bruta...

twee acrobates rennen hangend aan een tuigje tegen een muur acrobaten zwemmen in een groot plastic bassin dat boven het publiek hangt drie acteurs rennen door rondvliegende witte kartonnen dozen en een orkaan van witte papiersnippers

georganiseerd door Brave New World Producties

vijf vrolijke Fuerza Bruta acteurs omgeven door rond dwarrelende snippers
foto's: Henri Vos en Fuerza Bruta