Grease

musicalicoon audiodescriptie

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er nu een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Het wordt een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease staat garant voor topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease - Let’s go together!

team

Tristan van der Lingen als Danny en Danique Graanoogst als Sandy

Verder met William Spaaij, Jonathan Vroege, Esmée Dekker, Marjolein Touw en vele anderen.

Beroemde garagescene in Grease. In het midden een roze oldtimer met 3 jongens erop, waaronder Danny. Om de auto heen 12 anderen in garage kleding. De armen strak opzij gestoken, schuin omlaag, recht opzij of schuin omhoog.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater
zaterdag 2 september 2023 om 15:00 uur

Boek tickets via de speciale Komt het Zien! link van het theater. Boek tickets....

Zit je liever ergens anders, geen probleem! Reserveer je tickets telefonisch via 020-220 01 10 (ma t/m zo 11:00 - 20:00). Vermeld er duidelijk bij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk en zoek samen met de kassa medewerker jouw favoriete plaats. De blindentolk is via de koptelefoon op alle plekken en rangen te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Een man met een lichtblauw pak met gilet en wit overhemd staat nonchalant met een hand in zijn zak en zijn jasje in zijn andere hand over zijn schouder. Danny en Sandy staan naast elkaar en kijken elkaar aan. Danny in leren jack en spijkerbroek. Sandy in rood wit blauwe cheerleadershirt en rokje. In haar handen rode pompoms. Danny zit op een roze oldtimer te zingen.