Grease

musicalicoon audiodescriptie

De voorstelling in Amsterdam van 19 maart is verplaatst naar 2 september 2023. In de andere theaters verandert de datum niet.

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er nu een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Het wordt een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease staat garant voor topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease - Let’s go together!

Sandy links en Danny rechts. Tussen hen in in sierlijke letters: Grease, de hitmusical.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Emmen - Atlas Theater (Rabo Zaal)
vrijdag 26 mei 2023 om 20:00 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 0591 - 850 856. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Blind/Slechtziend met blindentolk' bij staat. De blindentolk is op plaatsen via de koptelefoon te horen. Wanneer je online reserveert kun je een account aanmaken. Wil je dit niet, klik dan op het kruisje en ga verder in het bestelproces. 

Website van het theater...

Deze voorstelling met live audiodescriptie wordt ook als dagtocht aangeboden door Twin-Travel. Meer informatie hierover vind je op de site van Twin-travel.

Rotterdam - Nieuwe Luxor Theater
zondag 25 juni 2023 om 14:00 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen per mail besteld worden: kassa@luxortheater.nl Vermeld duidelijk dat je tickets wilt bestellen met blindentolk. De kassa van het Luxor Theater neemt dan contact met je op om de bestelling verder te regelen.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'plaats met blindentolk' bij staat.

Bestel niet telefonisch, want de kassa van het Luxor Theater werkt met een extern call center.

Website van het theater...

Amsterdam - DeLaMar Theater
zaterdag 2 september 2023 om 15:00 uur

Dit is een nieuwe datum voor Grease in Amsterdam. De voorstelling van zondag 19 maart 2023 is verplaatst naar zaterdag 2 september 2023. Heb je tickets voor 19 maart, dan ontvang je bericht van het theater.

Boek tickets via de speciale Komt het Zien! link van het theater. Boek tickets....

Zit je liever ergens anders, geen probleem! Reserveer je tickets telefonisch via 0900 1010202 (lokaal tarief). Vermeld er duidelijk bij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk en zoek samen met de kassa medewerker jouw favoriete plaats. De blindentolk is via de koptelefoon op alle plekken en rangen te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding.

Website van het theater...