Grease

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren is er nu een nieuwe frisse versie van deze musical. Een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease staat garant voor topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease - Let’s go together!

Grease won 2 Musical Awards: Esmée Dekker als Beste Vrouwelijke Bijrol én voor de Beste Choreografie!

team

Tristan van der Lingen als Danny en Danique Graanoogst als Sandy

Verder met William Spaaij, Jonathan Vroege, Esmée Dekker, Marjolein Touw en vele anderen.

in de pers

"Een vrolijke bom die losbarst" - Trouw

"De vetkuiven staan weer fier overeind!" - Het Parool

"Vette dans!" - De Telegraaf

"Grease is één brok energie" - AD

"Je krijgt, zoals het hoort, spektakel om vrolijk van te worden" - Metronieuws

Beroemde garagescene in Grease. In het midden een roze oldtimer met 3 jongens erop, waaronder Danny. Om de auto heen dansen 12 anderen in overalls.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar, naar audio-introductie...
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Rotterdam - Nieuwe Luxor Theater
GEWEEST: zondag 25 juni 2023

De meet & feel inleiding begint om 12:30 uur. Het theater is open vanaf 12 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen per mail besteld worden via kassa@luxortheater.nl of door te bellen met 010 - 484 33 33 (ma t/m vr van 12:00 tot 17:30 uur) Vermeld duidelijk dat je tickets wilt bestellen met blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Theater met blindentolk' bij staat. Bestel online...

Website van het theater...

  

fotograaf: Roy Beusker en Annemieke van der Togt

Document: - Bestandsgrootte: 4 kb