Hans en Griet (7+)

familieicoon audiodescriptie

De Toneelmakerij en Silbersee presenteren: Hans en Griet.

Dit keer verdwalen Hans en Griet niet in het bos. Door hun ouders op straat gezet, zwerven ze ’s nachts door de verlaten straten van de grote stad. Onderweg ontmoeten ze allerlei wonderlijke figuren. Zoals de vadsige PatatDuif die zijn mening over de stad niet onder stoelen of banken steekt, de Nachtvlinder die je een geweldige avond belooft en de Draaiorgeldraaier met zijn valse muziek. Gaan ze ooit nog terug naar hun ouders of rooien ze het liever zelf? Een bitterzoete mix van opera, spel, zang, hiphop en dans maken dit Grimmige sprookje tot een onvergetelijke ervaring voor de hele familie. Een spannend, grappig en ontroerend coming-of-age verhaal met verrassende videobeelden van je eigen stad.

makers & cast

regie: Paul Knieriem

compositie: Engelbert Humperdinck, Genevieve Murphy

muzikale leiding: Romain Bischoff

libretto: Jibbe Willems

met Laura Bohn, Jan-Paul Buijs, Yung-Tuan Ku, Arnout Lems, Genevieve Murphy, Nienke Nasserian, Carl Refos, Michaela Riener, Rop Verheijen

Een jongen met glimhoedje heeft zijn arm om de schouders van een meisje in een wit hempje. Ze heeft een dikke kleurige ketting om en vlechten die in de lucht steken.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • deze voorstelling is in Den Haag onderdeel van HNTonbeperkt

Het tijdstip van de inleiding wordt later bekend gemaakt.

Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat de 'meet & feel' inleiding mogelijk wordt aangepast en dat we adviseren een eigen koptelefoon of oortjes mee te nemen

waar en wanneer

Den Haag - Koninklijke Schouwburg
GEWEEST: vrijdag 22 oktober 2021

Reserveer jouw plaatsen met audiodescriptie telefonisch via 088 3565356 of stuur een e-mail naar kassa@hnt.nl. Het theater heeft plaatsen in de zaal gereserveerd waar je de voorstelling het beste kunt beleven.

Meer info op de website van het theater...

Voor deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs nodig. Lees verder op de website van het theater...

letterlogo Hans en Griet
fotograaf: Jan Hoek