Hello Dolly

musicalicoon audiodescriptie

De legendarische musical comedy Hello Dolly komt eraan! Met Nederlands meest bekroonde musicalster Simone Kleinsma en o.a. Paul de Leeuw, Jörgen Raymann, Freek Bartels en Marjolijn Touw.

Hello Dolly! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer beseft ze dat deze man ideaal is voor… haarzelf!

De rol van Horcus ten Gelder wordt afwisselend gespeeld door Paul de Leeuw en Jörgen Raymann, op dit moment is nog niet bekend wie op 5 september speelt.

tekstlogo Hello Dolly naast portretfoto van Simone Kleinsma

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van decor, kostuums en personages en meet & feel
  • audio-introductie beschikbaar vanaf 1 week voor de voorstelling via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater (Wim Sonneveldzaal)
zaterdag 5 september 2020 om 15:00 uur

Voor Komt het Zien! zijn vooraan plaatsen gereserveerd. U kunt hiervoor het beste telefonisch contact met DeLaMar Theater opnemen via 0900 1010202 (ma t/m vr 9:00 - 20:00 en za & zo 9:00 - 18:00 uur, lokaal tarief). Zo kunnen de kassamedewerkers de beste plek in de zaal adviseren en de gewenste stoel(en) voor u boeken.

Bestelt u liever via de website van het theater? Dat kan, gebruik daarvoor de speciale Komt het Zien! link...

Via de koptelefoon is de blindentolk overal in de zaal en op het balkon te horen. Dus wilt u op een goedkopere rang of ergens anders in de zaal zitten? Geen probleem. Bestel telefonisch! Bel met de kassa en meldt er duidelijk bij dat u tickets met blindentolk wilt boeken. Dan kunnen wij een koptelefoon voor u reserveren én ontvangt u een week voor de voorstelling de link naar de introductie en specifieke informatie over de meet & feel inleiding.

website van het theater...

de audiodescriptie wordt mede mogelijk gemaakt door Bartiméus Fonds en W.M. de Hoop Stichting

tekstlogo Hello Dolly