Hendrik Groen - Zolang er leven is

toneelcomedyicoon audiodescriptie

De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater!

Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten.

De cast bestaat uit nagenoeg dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.

pentekening van oude man

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van decor en kostuums + meet & feel
  • audio-introductie beschikbaar vanaf ca 1 week voor de voorstelling via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

In Heerenveen, Schiedam en andere nog bekend te maken theaters!

waar en wanneer

Schiedam - Theater aan de Schie
zaterdag 8 februari 2020 om 20:15 uur

De kaartverkoop start op 11 mei.

Tickets met audiobeschrijving zijn alleen telefonisch te reserveren bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 - 16.00 uur op nummer 010 2 467 467

Let op: bestel geen tickets voor de reguliere inleiding à € 3. Komt het Zien! verzorgt een speciale (andere) inleiding voor blinden en slechtzienden. Aan onze inleiding zijn geen extra kosten verbonden.

Link voor info en kaartverkoop...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

in Heerenveen mede mogelijk gemaakt door Gemeente Heerenveen, Iepen Mienskipsfûns, Coöperatiefonds Rabobank en HiT

drie getekende blauwe theaterstoelen
beeld: Victor Meijer