De Hospita

musicalcomedyicoon audiodescriptie

Het jubileumjaar van Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita.

Deze gloednieuwe musical comedy vertelt het verhaal van de flamboyante Madeleine Coutard: een oud-revuester met vlijmscherpe humor. Wanneer Madeleine (Simone Kleinsma) en haar vroegere kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen, nemen zij drie studenten in huis die flink wat lawaai en vooral veel discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. En als vervolgens haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt, is de verwarring compleet.

De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Ervaar de revue van toen - in een oogstrelend eigentijds jasje - opnieuw in een verhaal met prachtige live muziek, humor en onverwachte emotie.

cast

Met Simone Kleinsma, Paul Groot en vele anderen.

Simone Kleinsma als Madeleine in vuurrode slipjas met hoge hoed, temidden van donker geklede dansers

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Zwolle - De Spiegel
zondag 4 februari 2024 om 14:30 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt via 038 - 845 07 77. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces de rang van je keuze en vervolgens voor de tickets waar 'audiodescriptie' bij staat.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is bij deze voorstellingen van De Hospita:

De Hospita
De Hospita Madeleine tussen een groepje studenten terwijl ze een selfie maken

Simone Kleinsma als de charmante Madeleine met rode hoge hoed
fotograaf: Set Vexy