De Hospita

musicalcomedyicoon audiodescriptie

Het jubileumjaar van Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita.

Deze gloednieuwe musical comedy vertelt het verhaal van de flamboyante Madeleine Coutard: een oud-revuester met vlijmscherpe humor. Wanneer Madeleine (Simone Kleinsma) en haar vroegere kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen, nemen zij drie studenten in huis die flink wat lawaai en vooral veel discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. En als vervolgens haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt, is de verwarring compleet.

De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Ervaar de revue van toen - in een oogstrelend eigentijds jasje - opnieuw in een verhaal met prachtige live muziek, humor en onverwachte emotie.

cast

Met Simone Kleinsma, Paul Groot en vele anderen.

Simone Kleinsma als Madeleine in vuurrode slipjas met hoge hoed, temidden van donker geklede dansers

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Venlo - De Maaspoort
woensdag 27 maart 2024 om 20:15 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 077 320 72 22 (ma t/m vr van 11:00 tot 13:00). Vermeld dat je tickets wilt boeken met blindentolk. Er zijn voor Komt het Zien! plaatsen vooraan gereserveerd, maar je kunt samen met de kassamedewerker ook een andere plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je belangrijke informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is bij deze voorstellingen van De Hospita:

De Hospita
De Hospita Madeleine tussen een groepje studenten terwijl ze een selfie maken

Simone Kleinsma als de charmante Madeleine met rode hoge hoed
fotograaf: Set Vexy