De Hospita

Goed nieuws! Extra voorstellingen met live audiodescriptie op 20 november in Oss en op 13 december in Den Haag!

Het jubileumjaar van Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita. Ze straalt de sterren van de hemel en is dan ook genomineerd voor de Musical Award beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical.

Deze gloednieuwe musical comedy vertelt het verhaal van de flamboyante Madeleine Coutard: een oud-revuester met vlijmscherpe humor. Wanneer Madeleine (Simone Kleinsma) en haar vroegere kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen, nemen zij drie studenten in huis die flink wat lawaai en vooral veel discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. En als vervolgens haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt, is de verwarring compleet.

De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Ervaar de revue van toen - in een oogstrelend eigentijds jasje - opnieuw in een verhaal met prachtige live muziek, humor en onverwachte emotie.

cast

Met Simone Kleinsma, Paul Groot en vele anderen.

Simone Kleinsma als Madeleine in vuurrode slipjas met hoge hoed, temidden van donker geklede dansers

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar, naar de online introductie
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

waar en wanneer

Oss - Theater De Lievekamp
woensdag 20 november 2024 om 20:15 uur

Heb je een visuele beperking en wil je graag gebruikmaken van de blindentolk? Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Neem contact op met de Theaterkassa via 0412 -  66 76 76 of kaartverkoop@lievekamp.nl

Let op: bestel geen tickets via de website, want dan ben je niet aangemeld voor de audiodescriptie én mis je belangrijke informatie over de meet & feel inleiding.

Website van het theater

Den Haag - World Forum Theater
vrijdag 13 december 2024 om 20:00 uur

Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Regulier + blindentolk' bij staat.

Wil je vooraan zitten? Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 0900 13 53. Vermeld er duidelijk bij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Website van het theater

De Hospita
De Hospita Madeleine tussen een groepje studenten terwijl ze een selfie maken

Introductie De Hospita

Document: introductie De Hospita - Bestandsgrootte: 132 kb
Simone Kleinsma als de charmante Madeleine met rode hoge hoed
fotograaf: Set Vexy