Een leuk avondje uit - Theater Artemis (8+)

musicaltoneelfamilieicoon audiodescriptie

'Een leuk avondje uit'. Een gefluisterde musical over alles wat ingewikkeld is in het leven en emoties die letterlijk op de deuren van de theaterzaal komen bonken, enkel regisseur Jetse Batelaan kan zoiets bedenken.

In deze voorstelling lopen de emoties hoog op. Verdriet, angst, liefde, schaamte, blijdschap en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer. En ook achter de schermen wordt er van alles gevoeld. Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan af hangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Maar dat is niet eenvoudig. Zeker niet als je mens bent. Zal het ze toch lukken om zichzelf een beetje in toom te houden? Of stelen de emoties hier de show? Houd de dief!

De nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Een aanrader voor iedereen - jong (vanaf 8 jaar) en oud - die méér wil dan gewoon een leuk avondje uit.

In de herfstvakantie tijdens Festival De Betovering in Den Haag.

makers

Regie: Jetse Batelaan

Spel: Mourad Baaiz, Goele Derick, Marjan De Schutter, Wijnand Gomes, Chris van der Lee, Tristan van der Lingen, Ramon Mahieu, Rosanne Waalewijn, Mylene Waalewijn, Willemijn Zevenhuijzen

in de pers

Het spannendste dat het Nederlandse jeugdtheater te bieden heeft. Een leuk avondje uit bewijst opnieuw dat die reputatie terecht is. **** De Morgen

Een heerlijke antimusical, met de allures van Frozen en de gravitas van Inside out. **** De Standaard

8 spelers in glimmende kostuums in showpose met hun armen omhoog

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor iedereen vanaf 8 jaar

waar en wanneer

Den Haag - Koninklijke Schouwburg
GEWEEST: maandag 24 oktober 2022

De meet & feel inleiding begint om 18 uur en duurt tot ongeveer 18:45 uur.

Tickets: € 13

Boek tickets via de speciale link van het theater. Boek tickets....

Zit je liever ergens anders, geen probleem! Reserveer je tickets telefonisch via 088 3565356. Vermeld er duidelijk bij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk en zoek samen met de kassa medewerker jouw favoriete plaats. De blindentolk is via de koptelefoon op alle plekken en rangen te horen.

Website van het theater...

Voor een showtrap met kleine lichtjes staan drie acteurs in overdadige gouden kostuums. Zowel de mannen als de vrouwen dragen gouden hoepelrokken met een grote stoffen strik op hun buik. Voor een gouden gordijn staan 8 spelers in gouden kostuums in showpose. Zij dragen gouden hoge hoeden. Een man loopt een door rook omgeven showtrap op. In de traptreden zitten kleine lichtjes.

Dit is een HNTonbeperkt voorstelling.

Voor een showtrap met kleine lichtjes staan acteurs in overdadige gouden kostuums. Zowel de mannen als de vrouwen dragen gouden hoepelrokken met een grote stoffen strik op hun buik.
fotograaf: Kurt van der Elst