Het Groot Niet Te Vermijden - The Inevitables

muziektheatericoon audiodescriptie

Deze mannen hebben ‘iets’. Iets dat onweerstaanbaar is en dat volle zalen trekt. Het Groot Niet te Vermijden, waarachter ooit het woord ‘Showorkest’ stond, staat garant voor feelgood-muziektheater met een hoop gein. Hun muzikale grappen zijn messcherp of hebben een baard, maar er is geen tijd daar lang bij stil te staan.
In razende vaart wisselen de scènes elkaar af en schiet u vanuit ontroering in de slappe lach. In The Inevitables (De Onvermijdbaren), een reprise van vorig seizoen, is het ook weer muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse samenstelling maar volgens aloud en beproefd recept. Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten en een unieke formule laten u een avond lang ontsnappen aan uw eigen sores.

Dat de mannen van Het Groot de muziek door de aderen stroomt is u na deze voorstelling wel duidelijk. Dat er aan de heren een steekje los is ook!

cast

 Met: Martin Bakker, Chris Grem, Jochem Kroon, Peter Tinke en Evert Josemanders.

in de pers

"Goede muziek, humor en theater; drie elementen die volledig tot hun recht komen in de nieuwste show van Het Groot Niet Te Vermijden."

“Voor een artistiek avondje ongecompliceerd lachen zit je bij Het Groot Niet Te Vermijden meer dan goed. Kom wel op tijd, want de show is begonnen en afgelopen voor je het weet.”

“Kenmerkend voor het Rotterdamse mannengezelschap zijn de veelzijdige muziek, de aanstekelijke humor en de vliegensvlugge wissels.”

vijf heren van Het Groot Niet Te Vermijden

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van locatie, decor en kostuums
  • uitgebreide audio-introductie beschikbaar vanaf 1 week voor de voorstelling (via deze website)
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Apeldoorn - Theater Orpheus
GEWEEST: donderdag 28 maart 2019 (de inleiding start om 19:00 uur)