Kerstcircus Haarlem

familiecircusicoon audiodescriptievanaf 5 jaar

Voor de 28e editie van Kerstcircus Haarlem haalt het circus de top van de Europese circusartiesten binnen: Into the Future!

Elisa Casudié presenteert haar beroemde papegaaien. Acrobaten springen rond op reusachtige banden, Olympische acrobaten vliegen met een duizelingwekkende precisie rakelings langs elkaar via de horizontale bar en Max Weldy presenteert een onvergetelijke hilarische trampolineact. Blake Hicks komt speciaal uit Las Vegas met een flitsende BMX fietsact. De jonge Amsterdamse Scott the Juggler imponeert net als bij Hollands Got Talent zijn publiek en Justin Ronday biedt een uitermate spectaculaire en gevaarlijke illusionistenact die nog nooit eerder is vertoond in een circus. Mimeclown Kevinski laat je je zorgen even vergeten met doldwaze invallen. De voorstelling wordt opgefleurd door een sexy en modern showballet, de beroemde La Bouche Showgirls.

Naast een prachtige voorstelling biedt het circus aantrekkelijk verblijfsvermaak met een vertederende kinderboerderij, foodtrucks, snoepkramen, een nostalgische draaimolen.

zes kleurrijke ara papegaaien zitten op de wijd uitgestrekte armen van een charmante circusartieste

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door twee blindentolken
  • voor de voorstelling een leuke uitgebreide meet & feel met de circusartiesten
  • audio-introductie beschikbaar vanaf 1 week voor de voorstelling via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Haarlem - Circustent
GEWEEST: vrijdag 3 januari 2020 (meet & feel inleiding start om 9:30 uur)

De circustent staat in het Burgemeester Reinaldapark in Haarlem en is uiteraard verwarmd.

Boek tickets via de website van het circus en kies uw eigen plek in de tent uit. Waar je ook zit, met je koptelefoon kun je de hele voorstelling volgen.

Let op: het is noodzakelijk om na het boeken van de tickets een mail te sturen naar contact@kerstcircus-haarlem.nl om u aan te melden voor Komt het Zien! Wij reserven dan een koptelefoon voor u én u krijgt vooraf informatie over de audio-introductie en de meet & feel inleiding.

Lukt reserveren via de website niet, dan kunt u ook per e-mail boeken: contact@kerstcircus-haarlem.nl 

Website van Kerstcircus Haarlem...

komiek in keurig kantoorpark en gek hoedje zit op een duikplank boven een trampoline Mimeclown Kevinski kijkt ons vrolijk lachend aan uiterst sierlijke acrobate hangt hoog in de lucht ondersteboven aan één knie aan een grote kristallen kroonluchter

met dank aan gemeente Haarlem

vier rekstokacrobaten zoals Epke Zonderland