The Lion King

Al die mooie, spannende en vrolijke momenten uit The Lion King. Beleef ze samen met je gezin, familie, vrienden, ouders of kinderen. Met de beroemde muziek van Elton John en Tim Rice, de bekende karakters als Simba, Nala, Timon en Pumbaa en het tijdloze verhaal over hoop, liefde en moed.

De Koning der Musicals mocht in Nederland al méér dan anderhalf miljoen bezoekers ontvangen en werd bekroond met de Publieksprijs voor Beste Musical. Wereldwijd trok de musical meer dan 90 miljoen bezoekers en won het 70 internationale awards.

Lion King

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van decor en kostuums
  • uitgebreide audiointroductie beschikbaar via deze pagina, ca 1 week van te voren

Tijdens de voorstelling worden de gangpaden in de zaal af en toe gebruikt door dansers. Mocht u met een hond willen komen, dan kunt u alleen telefonisch boeken onder duidelijke vermelding van de hulphond. Samen met de kassa kunt u dan de meest geschikte plaats in de zaal uitzoeken.

De voorstelling duurt ca 3 uur, inclusief een pauze

waar en wanneer

Scheveningen - AFAS Circustheater
GEWEEST: woensdag 12 juni 2019 (de inleiding start om 13:45 uur)

Boek online via de speciale Komt het Zien! link en kies zelf uw plaatsen uit. Voor iedereen met een visuele beperking kiest u in het bestelproces voor tickets '30% voordeel incl. koptelefoon'. Voor iedereen in uw gezelschap zonder visuele beperking kiest u voor tickets '30% voordeel'.

Link om te reserveren...

Liever telefonisch boeken? Bel Eventim op 0900-100 10 30 (45cpm) o.v.v Komt het Zien! 12 juni

Gasten van Komt het Zien! krijgen bij deze voorstelling 30% korting op alle rangen. Voor de audiodescriptie maakt het niet uit waar in de zaal u zit, de blindentolk is via de koptelefoon overal te horen.

Deze voorstelling hanteert dynamische prijzen. Dit betekent dat de ticketprijzen per moment kunnen variëren. Als gast van Komt het Zien! krijgt u 30% korting op de op het moment van reserveren geldende toegangsprijzen.

Tip: reserveer snel, want het aantal koptelefoons is beperkt!

Leeuwin Nala wordt gespeeld door een actrice met een mooi gestileerd leeuwenmasker bovenop haar hoofd dans van de leeuwinnen: vrouwen in sierlijke bruine en oranje kleding en met gestileerde houten leeuwenkop boven op hun hoofd Lion King twee door mensen uitgebeelde giraffen voor een feloranje achtergrond met grote zon Rafiki, bont uitgedost met kleurig als een baviaan beschilderd gezicht Lion King

foto's: Deen van Meer

introductie The Lion King

Document: introductie The Lion King - Bestandsgrootte: 136 kb
Scar en Mufasa staan dreigend neus aan neus