The Mousetrap

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet...

'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP'
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… in het theater!

cast

Regie en vertaling: Jasper Verheugd

Cast: Frederik Brom, Roos van Erkel, Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Xander van Vledder, Danny Westerweel, Bob Ott, Guusje te Pas

vier staande en één zittende personage, de stijl van kleding en decor is grijs

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Hardenberg - Theater de Voorveghter
GEWEEST: donderdag 10 februari 2022

Let op: deze voorstelling begint om 20 uur! De aanvangstijd is vervroegd in verband met de verplichte theatersluiting om 22:00 uur. Het tijdstip van de inleiding ontvang je per mail van het theater.

Reserveer geen kaarten online maar bel de theaterkassa of stuur een mail zodat het theater weet dat je komt. Het theater zorgt dan voor de beste plaatsen, nodigt je tijdig uit voor de inleiding en wij regelen dat de koptelefoon klaar ligt.

De theaterkassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 en 14:00 uur. Telefoonnummer: 0523-280350.

Email: info@voorveghter.nl 

Website van het theater...

Apeldoorn - Theater Orpheus
woensdag 5 april 2023 om 20:00 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 055 527 03 00. Vermeld er duidelijk bij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding.

Website van het theater...

Rotterdam - Oude Luxor Theater
maandag 10 april 2023 om 15:00 uur

Neem voor tickets contact op met de kassa van het Luxor Theater en vermeld dat je tickets met blindentolk wilt reserveren. Er zijn voor Komt het Zien! plaatsen vooraan gereserveerd. Boek per mail kassa@luxortheater.nl of telefonisch via nummer 010 484 33 33 alle dagen van 10.00 tot 15.00 uur.

Of bestel tickets via de website en meld je daarna aan per mail, zodat er een koptelefoon wordt gereserveerd en je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding ontvangt. Aanmelden is noodzakelijk!

Website van het theater...

Alkmaar - TAQA Theater De Vest
zaterdag 29 april 2023 om 20:15 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 072 548 99 99. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'regulier met blindentolk' bij staat.

Website van het theater...

The Mousetrap The Mousetrap Willke van Ammelrooy in The Mousetrap

introductie The Mousetrap

Document: introductie The Mousetrap - Bestandsgrootte: 131 kb
drie zittende personen, kleding en decor zijn grijs, zwart, wit
fotocredits: Willem van Walderveen