The Mousetrap

toneelicoon audiodescriptie

Ook in andere theaters met live audiodescriptie! Binnenkort maken we nog meer plaatsen bekend.

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet..

'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP'
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

cast

Regie en vertaling: Jasper Verheugd

Cast: Frederik Brom, Roos van Erkel, Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Xander van Vledder, Danny Westerweel, Bob Ott, Guusje te Pas

Een groep van 7 zwart-grijs geklede mensen die oplettend  kijken, met op de achtergrond een engels landhuis met rook kringelend uit de schoorsteen.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Het tijdstip van de inleiding wordt later bekend gemaakt.

waar en wanneer

Hardenberg - Theater de Voorveghter
donderdag 10 februari 2022 om 20:15 uur

Tickets met audiodescriptie zijn binnenkort te bestellen bij het theater!

Bestel geen reguliere tickets zonder bij het theater te melden dat je gebruik maakt van de audiodescriptie van Komt het Zien! Want anders is er geen koptelefoon gegarandeerd en mis je extra info over de audio introductie en meet & feel inleiding in het theater.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen: