The Mousetrap

toneelicoon audiodescriptie

CORONA UPDATE: deze voorstelling gaat door de aangescherpte coronamaatregelen helaas niet door op 30 november in Rotterdam en 11 december in Alkmaar. Geprobeerd wordt de voorstellingen naar een andere datum te verplaatsen, maar het is nog niet bekend of dit gaat lukken. De kaartkopers worden per mail op de hoogte gesteld.

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet..

'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP'
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

cast

Regie en vertaling: Jasper Verheugd

Cast: Frederik Brom, Roos van Erkel, Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Xander van Vledder, Danny Westerweel, Bob Ott, Guusje te Pas

vier staande en één zittende personage, de stijl van kleding en decor is grijs

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf 28 november
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Het tijdstip van de inleiding wordt nog bekend gemaakt.

waar en wanneer

Alkmaar - TAQA Theater De Vest
zaterdag 11 december 2021 om 20:15 uur

CORONA UPDATE: in verband met de nieuwe maatregelen moeten van zondag 28 november tot 19 december theaters gesloten zijn tussen 17:00 uur en 5 uur. We bekijken samen met de theaters wat dit betekent voor alle geplande voorstellingen met live audiodescriptie. Meer informatie volgt zo snel als mogelijk is.

---

De verkoop van tickets met audiodescriptie is nog niet gestart.

Let op: bestel nog geen reguliere tickets via de website van het theater! Want dan is er geen koptelefoon gegarandeerd en mis je de extra informatie over de introductie en inleiding.

Website van het theater...

The Mousetrap The Mousetrap Willke van Ammelrooy in The Mousetrap

drie zittende personen, kleding en decor zijn grijs, zwart, wit
fotocredits: Willem van Walderveen