The Mousetrap

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet...

'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP'
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… in het theater!

Passend Lezen
Wil je voor de voorstelling alvast genieten van het verhaal? Of na de voorstelling het boek nogmaals lezen? Dat kan! Het boek 'De muizeval' is samen met nog een roman en drie verhalen beschikbaar voor leden van Passend Lezen! Klik hier om het boek te bestellen

cast

Regie en vertaling: Jasper Verheugd

Cast: Frederik Brom, Roos van Erkel, Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Danny Westerweel, Guusje te Pas, Levi Vos en Chris Tates

vier staande en één zittende personage, de stijl van kleding en decor is grijs

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar, naar de introductie...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Hardenberg - Theater de Voorveghter
GEWEEST: donderdag 10 februari 2022

Let op: deze voorstelling begint om 20 uur! De aanvangstijd is vervroegd in verband met de verplichte theatersluiting om 22:00 uur. Het tijdstip van de inleiding ontvang je per mail van het theater.

Reserveer geen kaarten online maar bel de theaterkassa of stuur een mail zodat het theater weet dat je komt. Het theater zorgt dan voor de beste plaatsen, nodigt je tijdig uit voor de inleiding en wij regelen dat de koptelefoon klaar ligt.

De theaterkassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 en 14:00 uur. Telefoonnummer: 0523-280350.

Email: info@voorveghter.nl 

Website van het theater...

Apeldoorn - Theater Orpheus
GEWEEST: woensdag 5 april 2023

De inleiding begint om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 19:30 uur. Het theater is open vanaf 18:30 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 055 527 03 00 (ma t/m vr 10:00 - 14:00 uur). Vermeld er duidelijk bij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Ticket inclusief blindentolk' bij staat.

Website van het theater...

Rotterdam - Oude Luxor Theater
GEWEEST: maandag 10 april 2023

De inleiding begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 14:30 uur. Het theater is open vanaf 13:30 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen per mail besteld worden: kassa@luxortheater.nl Vermeld duidelijk dat je tickets wilt bestellen met blindentolk. De kassa van het Luxor Theater neemt dan contact met je op om de bestelling verder te regelen.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'plaats met blindentolk' bij staat.

Bestel niet telefonisch, want de kassa van het Luxor Theater werkt met een extern call center.

Website van het theater...

Deze voorstelling met live audiodescriptie wordt ook als dagtocht aangeboden door Twin-Travel. Meer informatie hierover vind je op de site van Twin-travel.

Alkmaar - TAQA Theater De Vest
GEWEEST: zaterdag 29 april 2023

De inleiding begint om 19:15 uur en duurt tot ongeveer 19:45 uur. Het theater is open vanaf 18:45 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 072 548 99 99 (di - za tussen 17:00 - 21:00). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'regulier met blindentolk' bij staat.

Website van het theater...

The Mousetrap The Mousetrap Willke van Ammelrooy in The Mousetrap

introductie The Mousetrap

Document: introductie The Mousetrap - Bestandsgrootte: 131 kb
drie zittende personen, kleding en decor zijn grijs, zwart, wit
fotocredits: Willem van Walderveen