The Mousetrap

toneelicoon audiodescriptie

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet..

'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP'
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

cast

Regie en vertaling: Jasper Verheugd

Cast: Frederik Brom, Roos van Erkel, Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Xander van Vledder, Danny Westerweel, Bob Ott, Guusje te Pas

Een groep van 7 zwart-grijs geklede mensen die oplettend  kijken, met op de achtergrond een engels landhuis met rook kringelend uit de schoorsteen.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Het tijdstip van de inleiding wordt later bekend gemaakt.

waar en wanneer

Rotterdam - Nieuwe Luxor Theater
dinsdag 30 november 2021 om 20:00 uur

Neem voor tickets contact op met de kassa van het Luxor Theater en vermeld dat je tickets met blindentolk wilt reserveren. Er zijn voor Komt het Zien! plaatsen vooraan gereserveerd. Boek per mail kassa@luxortheater.nl of telefonisch via nummer 010 484 33 33 alle dagen van 10.00 tot 15.00 uur.

Of bestel tickets via de website en meld je daarna aan per mail, zodat er een koptelefoon wordt gereserveerd en je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding ontvangt.

Meer info op de website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen: