Piter Pan

musicalfamilieicoon audiodescriptievanaf 6 jaar

In de familievoorstelling van De Lawei komt in de kerstperiode Piter Pan op het toneel tot leven! Het aloude verhaal over het vliegende jongetje dat eeuwig kind wil blijven spreekt nog altijd tot ieders verbeelding.

De musical speelt zich af in en rond Drachten, waar leerlingen en leraren van een Drachtster school onder regie van de docent geschiedenis een kerstmusical maken: Piter Pan. We volgen de spelers tijdens de spannende en enerverende repetitieperiode. Daarbij zien we hoe de regisseur de weduwe Anna de Vries en haar vier kinderen leert kennen. Hij probeert het gezin te steunen in de verwerking van het recente verlies van hun vader en echtgenoot. En dan kan er zomaar iets moois ontstaan tussen de leraar en de weduwe... het is immers kerstmis!

Intussen zien we natuurlijk de musical over Piter Pan zelf opgevoerd worden, met alle wereldberoemde karakters die bij hem horen: van het sprankelende feetje Twinkelster tot de kwaadaardige Kapitein Haak. Het wordt een hartverwarmende, fantasierijke, vrolijke en ontroerende voorstelling die ieders hart zal stelen!

Voor het vierde achtereenvolgende jaar brengt De Lawei een familievoorstelling onder leiding van Paul Passchier en Wilma Hoornstra. Regionaal amateurtalent, ondersteund door een professioneel productieteam, zal na het succes van Annie (’16), Oliver (’17) en Skrûtsj (’18) de komende kerstperiode Piter Pan bewerken tot een echte familiemusical.

besneeuwde tekst Piter Pan met Fries hartje als punt en getekende vrolijke figuur gekleed in groen en rood

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van onder andere decor en kostuums
  • audio-introductie beschikbaar vanaf 1 week voor de voorstelling via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Drachten - De Lawei (Roel Oostrazaal)
vrijdag 27 december 2019 om 19:00 uur

Ticketprijzen: normaal € 22 | jeugd € 16,50

Let op: bestel geen reguliere kaarten! Maar neem telefonisch contact op met de kassa van het theater via 0512 335050. Zo bent u ervan gegarandeerd dat er een koptelefoon voor u is gereserveerd. Samen met de kassamedewerker zoekt u uw favoriete plek in de zaal uit.

Website van het theater...

gestileerd getekend hoofd van Piter Pan met takje in z