The Prom

musicalicoon audiodescriptie

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

Vier uitgedoofde Broadway-sterren proberen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te komen en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

cast

Met een sterrencast: Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Melise de Winter, Sjoerd Oomen e.v.a.

in de pers

The Prom is een voltreffer. *****AD

Douwes toont wederom haar klasse. ****Volkskrant

Een heerlijk regenboogfeestje. **** Telegraaf

20 spelers in showposes op het toneel. Op de achtergrond een decor met brede strepen in regenboogkleuren.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar, naar de introductie
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Nijmegen - Stadsschouwburg Nijmegen
GEWEEST: vrijdag 23 december 2022

De meet & feel inleiding begint om 18:45 uur en duurt tot ongeveer 19:35 uur. Het theater is open vanaf 18:15 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 024 3221100 (woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat.

Website van het theater...