Repelsteeltje en de blinde prinses

toneelfamiliemuziektheatericoon audiodescriptievanaf 8 jaar

Het broeit op het paleis tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze ruziƫn over wie de baas is en over hun blinde dochter. Het broeit ook bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre die 'goud uit stro' kan spinnen. En het broeit zeker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen.

Er is van alles de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze het blinde prinsesje kan 'genezen'. Wie houdt zich aan zijn woord? Lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden?

Repelsteeltje en de blinde prinses van Theater Rotterdam wordt een voorstelling vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten. Leuk voor iedereen vanaf 8 jaar. Want zeg nou zelf: wie had er niet ooit een mannetje op bezoek willen hebben dat al zijn of haar problemen op kon lossen?

credits

Tekst: Don Duyns
Regie: Pieter Kramer

Met: Wart Kamps/Bart Rijnink, Joke Tjalsma, Kim van Zeben, Patrick Duijtshoff, Judith van den Berg, Bas Hoeflaak en Johanna Hagen

guitige man met enorm grote oren

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van onder andere decor en kostuums + meet & feel
  • audio-introductie beschikbaar vanaf 1 week voor de voorstelling via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Rotterdam - Theater Rotterdam (Schouwburg) (Grote zaal)
zaterdag 11 april 2020 om 14:00 uur

Tickets met audiobeschrijving zijn alleen telefonisch te reserveren: 010 40 44 111
openingstijden kassa: maandag t/m zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur

Samen met de kassamedewerker zoekt u uw favoriete plek in de zaal uit. Voor slechtzienden zijn extra tickets op de eerste rijen beschikbaar.

Het is van belang dat het theater weet dat u van de Komt het Zien! faciliteiten gebruik wilt maken. U ontvangt dan enkele dagen van te voren extra informatie over de voorstelling en de speciale inleiding. En er wordt een koptelefoon voor de audiobeschrijving voor u gereserveerd.

Website van het theater...

in Groningen mede mogelijk gemaakt door de Groningse Blindenstichting

man met enorm grote oren en rood mutsje op
fotograaf: Mark David