Repelsteeltje en de blinde prinses

toneelfamiliemuziektheatericoon audiodescriptievanaf 8 jaar

Het broeit op het paleis tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze ruziën over wie de baas is en over hun blinde dochter. Het broeit ook bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre die 'goud uit stro' kan spinnen. En het broeit zeker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen.

Er is van alles de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze het blinde prinsesje kan 'genezen'. Wie houdt zich aan zijn woord? Lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden?

Repelsteeltje en de blinde prinses van Theater Rotterdam wordt een voorstelling vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten. Leuk voor iedereen vanaf 8 jaar. Want zeg nou zelf: wie had er niet ooit een mannetje op bezoek willen hebben dat al zijn of haar problemen op kon lossen?

credits

Tekst: Don Duyns
Regie: Pieter Kramer

Met: Wart Kamps/Bart Rijnink, Joke Tjalsma, Kim van Zeben, Patrick Duijtshoff, Judith van den Berg, Bas Hoeflaak en Johanna Hagen

tekening van Repelsteeltje en een prinses met Nederlandse vlag en kroontje voor paleis Soestdijk

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van onder andere decor en kostuums + meet & feel
  • audio-introductie beschikbaar vanaf 1 week voor de voorstelling via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Nijmegen - Stadsschouwburg Nijmegen
vrijdag 17 januari 2020 om 19:00 uur

Toegangsprijzen: € 23 | tot 12 jaar € 20

Reserveren kan alleen telefonisch bij de kassa van het theater 024 3221100. Samen met de kassamedewerker kunt u dan de meest geschikte plek in de zaal uitzoeken. Het theater heeft voor Komt het Zien! gasten nog speciaal plaatsen op de eerste rijen beschikbaar.

Let op: bestel geen reguliere tickets! Er is dan geen koptelefoon gereserveerd en u mist de informatie over de meet & feel inleiding.

Website van het theater...

in Groningen mede mogelijk gemaakt door de Groningse Blindenstichting

guitige man met enorm grote oren
fotograaf: Mark David