Single Camping

toneelcomedyicoon audiodescriptie

Single Camping is een gloednieuwe, zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping met een uniek ‘Happy Singles-concept’, gerund door een fanatieke therapeute en gender-neutrale animatie-clown.
Wat als je net gescheiden bent en je zit opeens een halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Of wat als je ze juist tegen je zin een halve zomer moet missen? Wat als je – met of zonder kinderen – niet alleen kampt met een flink minderwaardigheidscomplex, maar ook met een zwaar verwaarloosd libido? Wat doe je als je een bedroevend lege bankrekening hebt en een hekel aan kamperen, maar er toch even uit moet? Dan ga je naar... een camping. Speciaal voor singles.

Single Camping is dé kampeerkomedie voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. En voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Voor iedereen dus. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle – dat is voor iedereen een nachtmerrie. Single Camping is pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd, uitvergroot en vooral hilarisch.

Met de allerbeste komedie-acteurs van Nederland.

Lees een interview met Tjitske Reidinga: 'De tranen rolden over mijn wangen van het lachen'...

cast en makers

Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen, In de ban van Broadway)
Peter Blok (Penoza, Geen Paniek!)
Rop Verheijen (Familie Kruys, De Luizenmoeder)
Jip Smit (Showponies, Even tot hier) - vervangster van Elise Schaap
Ilse Warringa (De Luizenmoeder, Welkom in de 80-jarige Oorlog)

Het concept van Single Camping is bedacht door Marije Gubbels, Rop Verheijen en Ilse Warringa. Marije Gubbels tekent voor tekst en regie.

in het decor van drie witte tentjes op gras in een bos zitten vakantiegangers kijkend naar een man in gele bermuda en jasje

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van decor en kostuums, kennismaking met de stemmen van de acteurs en tasten van enkele kostuums en attributen
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater
GEWEEST: zondag 30 juni 2019 (inleiding start om 13:00 uur!)

  

mede mogelijk gemaakt door de Gelderse Blindenstichting en Bos Theaterproducties

campinggasten in nachtkleding in decor met bomen en gras
fotograaf: Raymond van Olphen