Släpstick - The Roaring Twenties

cabaretshowmuziektheatericoon audiodescriptie

Ook in andere theaters met live audiodescriptie! Binnenkort maken we nog meer plaatsen bekend.

Feestkleding? Check. Rode loper? Check. Waanzinnige avond? Double check! Hier zijn The Roaring Twenties! Dé belevenis van het decennium. Chique en magnifiek, zingend en swingend. Feest op de planken. Släpstick is al 25 jaar de crème de la antirimpelcrème van de theaterwereld. En met wereld bedoelen we ook echt: wereld. Voorheen De Wëreldbänd zindert van Europa tot Nieuw-Zeeland. ‘Varriété op lachwekkend hoog niveau,’ jubelt de mondiale pers. Elke voorstelling is het bal. En deze jubileumshow helemaal. Wentel rond op de buzzing beat van de dansorkesten. Baad in de pracht en praal van de feestelijke zaal. Feel the Jugendstil. Slinger mee aan de kroonluchters. Zwelg in de decadentie van de upper class. Kortom: belééf The Roaring Twenties.

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan!

Dus: doe je feestkleding aan en betreed de rode loper! ‘The Roaring Twenties’ komt naar het theater en je bent van harte uitgenodigd!

Bandleden

Alle bandleden van Släpstick hebben een conservatorium opleiding afgerond. Het zijn stuk voor stuk multi-instrumentalisten met een groot gevoel voor theater en humor. Wil je meer weten over Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Sanne van Delft, Ro Krauss en Jon Bittman? Lees verder op de website van Släpstick...

in de pers

De pers over de vorige show van Släpstick

de Volkskrant ***** | "Ongekend hoog amusementsniveau", "modern, vernieuwend en humoristisch"

Trouw *****| "De vijf uitzonderlijk muzikale mannen van de Wëreldbänd brengen een ode aan een bijna vergeten kunstvorm: slapstick. En wat doen ze dat magistraal”

NRC **** | "variété op lachwekkend hoog niveau”

Dagblad van het Noorden ***** | “ontzagwekkend knap”, “een geweldige variatie aan stunts”, "onwaarschijnlijk sterke vondsten", "alles klopt tot op de millimeter"

Meppeler Courant ***** | “Wëreldbänd van mondiale allure"

Theaterkrant ***** |"Een absolute aanwinst voor het huidige theateraanbod"

de vijf bandleden van Slapstick

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling in het theater (indien mogelijk is er een meet & feel)
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Het tijdstip van de inleiding wordt later bekend gemaakt.

waar en wanneer

Heerenveen - Posthuis Theater
vrijdag 18 februari 2022 om 20:15 uur

Kies in het online bestelproces van het theater voor de tickets waar 'Komt het Zien' bij staat. Heb je vragen, bestel je liever telefonisch of kom je met een blindengeleidehond? Neem contact op met de dames van de kassa via receptie@posthuistheater.nl of 0513 61 94 94 (dinsdag t/m vrijdag tussen 14 en 18 uur - in de vakantie afwijkende openingstijden)

Voor slechtzienden zijn speciaal plaatsen vooraan gereserveerd voor Komt het Zien! Deze plaatsen zijn alléén telefonisch te reserveren.

Website van het theater...

Veilig naar het Posthuis Theater...

tekstlogo Slapstick
fotografie: Corné van der Stelt, concept: The Artist Cube