Supernormaal (5+)

familiemuziektheatericoon audiodescriptieintroductie hier beschikbaar

Wat is normaal? Is de juf die begint te dansen tijdens de les normaal? Of de stoere vader die bij elk liedje tranen met tuiten huilt? En is het eigenlijk bij jou thuis normaal?

Supernormaal is een hartverwarmende knipoog naar iedereen die zich wel eens anders voelt.

Een doodnormale dag wordt een feest van kleurrijke figuren die in geen enkel hokje passen. Opeens huppelt er een harig blauw figuur rond en beginnen de gordijnen te dansen op de beat.

In deze wonderlijke wereld kom je erachter dat anders zijn helemaal geen straf is. Sterker nog: Het is misschien wel een superpower. Geïnspireerd op het poëzieprentenboek van Ted van Lieshout ’Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder’.

Theatermaker Loek de Bakker maakt een grappige en ontroerende voorstelling met livemuziek van Jelle Hoekstra, die je laat dansen in je stoel.

Credits

Een voorstelling van HNTjong

Regie: Loek de Bakker
Muziek: Jelle Hoekstra
Spel: Ziggy Knel, Floyd Kosters, Sam van Hulst

in de pers

"Supernormaal is humoristisch en de boodschap dat aanpassingsgedrag niet altijd nodig is, spreekt tot de verbeelding" - Theaterkrant

"door enkele simpele omkeringen tot hun uiterste consequenties door te voeren werkt Supernormaal regelmatig op de lachspieren." - NRC

Drie jongens staan naast elkaar. Eentje heeft een fluffy vierkant pak aan, de andere een fluffy driehoek en eentje met allemaal fluffy tentakels.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar, naar de online introductie
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor iedereen vanaf 5 jaar

waar en wanneer

Den Haag - Theater aan het Spui
zondag 28 april 2024 om 14:00 uur

Boek tickets via de speciale link van het theater. Boek tickets

Zit je liever ergens anders, geen probleem! Reserveer je tickets telefonisch via 088 3565356 (di t/m vr 14:00 - 18:00 uur). Vermeld er duidelijk bij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk en zoek samen met de kassa medewerker jouw favoriete plaats. De blindentolk is via de koptelefoon op alle plekken en rangen te horen.

Of mail naar service@hnt.nl

Website van het theater

Een jongen in sportkleding. Hij staat onder een basketbalring.  twee jongens kijken geschokt naar een andere jongen in een ballerina pakje Een man zingt met zijn ogen dicht, hij draagt een glitterpakje 

introductie Supernormaal

Document: introductie Supernormaal - Bestandsgrootte: 129 kb
Een hele lange man staat heel dichtbij een jongen. Hij wijst met zijn wijsvinger naar hem, de korte jongen kijkt geschrokken.
fotograaf: Julian Maiwald