Tineke Schouten - Dubbel

cabaretshowicoon audiodescriptie

Is het leven nou makkelijk of moeilijk? Mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke Schouten zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met al onze vrijheden is het leven meestal mooi en goed uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber in gaan zien. Voelt best dubbel, toch? Voor Tineke is dit gegeven al bijna 40 jaar een bron van inspiratie, zo ook voor haar 25ste jubileumshow Dubbel. Hierin laat Tineke je weer hartelijk lachen om splinternieuwe typetjes met al hun menselijke tekortkomingen. En natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet. Tineke heeft alles nog eens afgewogen en wil met Dubbel echt een feestje vieren. Zo’n avond waarvan je denkt: vanavond is het leven mooi.

Tineke Schouten

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met kostuums en decor
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Het tijdstip van de inleiding wordt later bekend gemaakt.

Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat de 'meet & feel' inleiding mogelijk wordt aangepast en dat we adviseren een eigen koptelefoon of oortjes te gebruiken.

waar en wanneer

Leeuwarden - Stadsschouwburg De Harmonie
woensdag 25 mei 2022 om 20:15 uur

In het online bestelproces van het theater is het mogelijk kaarten 'met Blindentolk' te reserveren.

Ben je slechtziend en wil je graag vooraan zitten maar is daar geen plek meer? Speciaal voor Komt het Zien! zijn enkele plaatsen op de eerste rijen beschikbaar gehouden. Deze stoelen zijn alleen telefonisch te reserveren.

De telefonische kassa van de Harmonie is gesloten vanwege de zomersluiting. Vanaf dinsdag 24 augustus staat het kassateam elke dinsdag t/m vrijdag tussen 12:00 en 17:00 uur weer voor je klaar op nummer 058 233 0 233.

Website van het theater...

Veilig bezoek aan de Harmonie...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen: