Tineke Schouten - Dubbel

Is het leven nou makkelijk of moeilijk? Mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke Schouten zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met al onze vrijheden is het leven meestal mooi en goed uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber in gaan zien. Voelt best dubbel, toch? Voor Tineke is dit gegeven al bijna 40 jaar een bron van inspiratie, zo ook voor haar 25ste jubileumshow Dubbel. Hierin laat Tineke je weer hartelijk lachen om splinternieuwe typetjes met al hun menselijke tekortkomingen. En natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet. Tineke heeft alles nog eens afgewogen en wil met Dubbel echt een feestje vieren. Zo’n avond waarvan je denkt: vanavond is het leven mooi.

Tineke Schouten als Bep Lachebek

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding, met kostuums en decor | de inleiding start 5 kwartier voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Leeuwarden - Stadsschouwburg De Harmonie
GEWEEST: woensdag 25 mei 2022

De meet & feel inleiding start om 19:00 uur.

In het online bestelproces van het theater is het mogelijk kaarten 'met Blindentolk' te reserveren.

Ben je slechtziend en wil je graag vooraan zitten maar is daar geen plek meer? Speciaal voor Komt het Zien! zijn enkele plaatsen op de eerste rijen beschikbaar gehouden. Deze stoelen zijn alleen telefonisch te reserveren via nummer 058 233 0 233. De kassa telefonisch is te bereiken op dinsdag t/m vrijdag tussen 12:00 en 17:00 uur.

Website van het theater...

Tineke Schouten als Christel Metz in de hondentrimsalon Tineke Schouten als Oma Oortjes Tineke Schouten als Bianca van Gleuvendal in sportkleding van Dior, Chanel en Prada

in Roosendaal mede mogelijk gemaakt door Cultuur Verbindt Roosendaal

introductie Tineke Schouten

Document: introductie Tineke Schouten - Bestandsgrootte: 130 kb