Tineke Schouten - Dubbel

cabaretshowicoon audiodescriptie

Is het leven nou makkelijk of moeilijk? Mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke Schouten zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met al onze vrijheden is het leven meestal mooi en goed uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber in gaan zien. Voelt best dubbel, toch? Voor Tineke is dit gegeven al bijna 40 jaar een bron van inspiratie, zo ook voor haar 25ste jubileumshow Dubbel. Hierin laat Tineke je weer hartelijk lachen om splinternieuwe typetjes met al hun menselijke tekortkomingen. En natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet. Tineke heeft alles nog eens afgewogen en wil met Dubbel echt een feestje vieren. Zo’n avond waarvan je denkt: vanavond is het leven mooi.

Tineke Schouten

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met kostuums en decor
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Het tijdstip van de inleiding wordt later bekend gemaakt.

Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat de 'meet & feel' inleiding mogelijk wordt aangepast en dat we adviseren een eigen koptelefoon of oortjes te gebruiken.

waar en wanneer

Eindhoven - Parktheater
zaterdag 7 mei 2022 om 20:00 uur

Kies in het bestelproces voor de tickets waar Komt het Zien bij staat. Er zijn speciaal voor Komt het Zien! gasten plaatsen vooraan beschikbaar. Neem voor deze plaatsen en voor andere vragen contact op met de kaartverkoop van het theater via 040 211 11 22 of mail kaartverkoop@parktheater.nl