TITANIC de Musical

musicalicoon audiodescriptie

Titanic de Musical, een van de grootste Broadway hits van het afgelopen decennium en winnaar van vijf Tony Awards komt terug naar Nederland. Titanic de Musical vertelt het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast krijgt nu ook live audiodescriptie.

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. Titanic de Musical heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk theateruitje!

cast

René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Wieneke Remmers, Marijn Brouwers, Richard Spijkers, Bert Simhoffer, Linda Verstraten, Jordy van Loon, David van den Tempel e.v.a.

Met live orkest.

Titanic de musical

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Het tijdstip van de inleiding wordt later bekend gemaakt.

Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat de 'meet & feel' inleiding mogelijk wordt aangepast en dat we adviseren een eigen koptelefoon of oortjes te gebruiken.

waar en wanneer

Nijmegen - Stadsschouwburg Nijmegen
zaterdag 19 maart 2022 om 20:00 uur

Bestel tickets telefonisch bij de kassa van het theater: 024 3221100, van woensdag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur. Er zijn plaatsen voor Komt het Zien! gereserveerd.

Let op: bestel geen reguliere tickets via de website van het theater! Want dan is er geen koptelefoon gegarandeerd en mis je de extra informatie over de introductie en inleiding.

Website van het theater...

De maatregelen van het theater voor een veilig bezoek...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Titanic de musical Titanic de musical Titanic de musical

Titanic de musical
fotograaf: Roy Beusker | video: Camjong Media