Wereldkerstcircus in Carré

familiecircusicoon audiodescriptie

Al jaren is het Wereldkerstcircus hét familieuitje voor tijdens de kerstvakantie en met bijna 60.000 bezoekers per jaar ook meteen het meest bezochte en succesvolste kerstcircus van Nederland.

Circus is al 250 jaar vermaak voor jong en oud, waardoor het de ideale mogelijkheid is om samen met familie en dierbaren te genieten van de top van de internationale circuswereld.

Het Wereldkerstcircus staat tijdens deze kerstdagen bol van wereldsensaties, wereldpremières en wereldrecords. Eén groot circusfestival dat men kan vergelijken met de grootste circusfestivals ter wereld in Monte Carlo en Parijs!

Tijdens de voorstelling zijn enkel prijswinnende acts voor het eerst samen in één piste te zien. En dat een speciaal voor Carré samengesteld programma.

De terugkeer van het circus in Carré, waarvoor het in 1887 door Oscar Carré werd gebouwd, wordt groots. Zoals Oscar Carré het bij zijn eerste première noemde: "Met een glorieus programma van tientallen circussterren uit de hele wereld!" Het klassieke circus is van alle tijden en nog altijd – ook letterlijk – springlevend.

Met trots roept het Wereldkerstcircus ook nu weer: "Nergens is Circus mooier dan in Carré!"

20 paarden in de circuspiste

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf enkele dagen voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Amsterdam - Koninklijk Theater Carré
vrijdag 6 januari 2023 om 12:00 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 020-5249453, bereikbaar op werkdagen van 14:00 tot 16:00 uur. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...

De piste van het Wereldkerstcircus in Carré. In het midden een hoge toren en er rond omheen artiesten in het wit gekleed. Allen met 1 arm omhoog.
fotograaf: Nathan Reinds e.a.