Dave's Wintervariété 2022

familiecircusicoon audiodescriptie

Ervaar de glamour van december in het centrum van Rotterdam!

Aan de Hoogstraat bevindt zich het meest intieme theater van Rotterdam. Het Bibliotheektheater is met 177 zitplaatsen de perfecte locatie voor de nieuwe show van Dave’s Wintervariété. Geniet vanuit jouw rood pluchen stoel van internationale topartiesten. De intieme setting geeft je het gevoel dat je er bovenop zit. De compleet nieuwe show is een mix van komedie, muziek en indrukwekkende variétéacts uit binnen- en buitenland.

Daar waar het licht brandt voel je je thuis. Al negen eeuwen vormt de Rotterdamse haven het lichtpuntje voor vele zeelieden die na maandenlang op zee te hebben gewerkt eindelijk weer de warmte en het gevoel van een thuis kunnen opzoeken. Vanaf het donkere water ziet men in de verte de schittering van de stad die hen als een lichtbaken de veilige haven inloodst. Dave’s Wintervariété 2022 vormt het lichtbaken voor iedereen die verlangt naar warmte en gezelligheid.

Dave is blindentolk bij Komt het Zien! In het Wintervariété staat hij zelf op het podium en is Hilbert de blindentolk.

Presentator Dave van der Wal

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Rotterdam - Bibliotheektheater
dinsdag 27 december 2022 om 12:30 uur

Tickets kosten € 22,90.

Bestel online en kies voor tickets 'zaal + blindentolk' of 'balkon + blindentolk'. Bestel geen reguliere tickets, want dan mis je extra info over de meet & feel inleiding en de link naar de audio introductie.

Bestel hier tickets voor Dave's Wintervariété...

mede mogelijk gemaakt met steun van Stichting Rotterdamse Blindenbelangen

David jongleert witte ringen door een hoepel die op zijn voorhoofd balanceert
fotograaf: Piet-Hein Out