Dave's Wintervariété

familiecircusicoon audiodescriptie

De variétéshow van Rotterdam!

Iedereen kan wel een lichtpuntje gebruiken in deze verwarrende tijd. Kom daarom met je hele huishouden naar deze gloednieuwe Wintervariété show. Dave van der Wal zal samen met zijn internationale vrienden een spektakel aan magie en gezelligheid brengen in een avondvullend programma in het intieme Bibliotheektheater in het centrum van Rotterdam. De voorstelling is een totaaltheaterbeleving waarin cabaret, circus, dans, acrobatiek en muziek samenkomen.

Een leuk uitje in de kerstvakantie!

Dave is blindentolk bij Komt het Zien! In het Wintervariété staat hij zelf op het podium en is Hilbert de blindentolk.

artiesten

Dave van der Wal - gastheer, zang, conference
David Severins - gastheer, jongleur
Rafael Scholten - magic
Joyce Bennenbroek - lollipop
Raffaela Martinetti (Zwitserland) - dans
Jonathan Bendtsen (Denemarken) - diabolo en acrobatiek

presentator Dave van der Wal

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding in aangepaste vorm (meer info volgt later)
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Zowel het Wintervariété en het theater als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en corona proof. Dit betekent onder andere dat huishoudens in de zaal 1,5 meter uit elkaar zitten, dat de gebruikelijke 'meet & feel' inleiding aangepast wordt en dat we koptelefoons voor eenmalig gebruik hebben. Uiteraard kun je ook een eigen koptelefoon of oortjes meenemen.

Een week van te voren ontvang je meer info over de maatregelen per e-mail en via deze website.

waar en wanneer

Rotterdam - Bibliotheektheater
maandag 28 december 2020 om 15:30 uur

Tickets kosten € 28,50. Deze prijs geldt voor alle zitplaatsen in het theater, er zijn geen rangen.

Koop tickets via de website van het Wintervariété: www.wintervariete.nl Belangrijk: mail daarna naar info@wintervariete.nl en geef aan dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Dan ontvang je in december extra informatie én reserveren wij jouw ontvanger voor de audiodescriptie.

Mocht de voorstelling door aangescherpte corona maatregelen moeten worden geannuleerd, dan ontvang je de ticketkosten terug.

Heb je vragen of is het boeken van tickets via de website lastig, mail dan naar info@wintervariete.nl 

Website van het Wintervariété...

coronamaatregelen

We hebben ook bij dit project te maken met de regels zoals voorgeschreven door het RIVM. Je bent zelf verantwoordelijk voor naleving hiervan. De productie van Dave’s Wintervariété heeft er het maximale aan gedaan om dat voor je te faciliteren.

  • In het theater zijn 65 stoelen beschikbaar, verspreid over de zaal, voor 24 huishoudens. Per huishouden kunnen er 2, 3, 4 of 5 personen naast elkaar zitten. Die personen dienen allemaal uit hetzelfde huishouden te komen.
  • Gezondheidscheck: Bij het kopen van je kaarten verklaar je dat je niet naar het theater komt wanneer jij of iemand uit jouw huishouden corona verschijnselen vertoont.
  • Een drankje is niet inbegrepen bij de prijs. Wel kun je bij je kaarten iets te eten en te drinken bestellen. Dit pakket kost € 12,50 en staat direct bij de entree op je naam voor je klaar.
  • Wil je geen extra pakket dan kun je een drankje kopen aan de bar. Je mag je drankje mee naar binnen nemen in de zaal. Per huishouden gaat maximaal 1 persoon naar de bar en blijft op 1,5 meter afstand van de overige gasten in de rij.

mede mogelijk gemaakt met steun van Rotterdamse Stichting Blindenbelangen

circusartiest blaast zeepbellen met zijn handen