Zo Vader Zo Zoon

comedyicoon audiodescriptie

Jon van Eerd beleeft als Harrie Vermeulen ook dit seizoen weer dolkomische avonturen in: Zo Vader Zo Zoon. 

Harrie woont bij zijn succesvolle zoon Harrie Junior in huis. Maar hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastbesloten Harrie Junior aan de haak te slaan. En daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een dating site voor ouderen om hem weg te krijgen.

Maar, Harrie laat zich niet zomaar uit het lood slaan. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog. En dus bedenkt hij een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Hiervoor roept hij de hulp in van een oude vriend. De twee mannen stellen alles in het werk om de verfoeide feeks flink te laten blunderen. Een klein duwtje in de goede richting van de lieftallige schone die ze hebben geselecteerd en alles komt vast wel goed;

Maar die route blijkt niet zonder heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet!

cast

Jon van Eerd - Harrie Vermeulen
Joey Schalker - Harrie (Junior) Vermeulen
Nandi van Beurden - Charissa Ouwehand (secretaresse)
Arie Cupé - Rinus Broos (vriend van Harrie)
Suzanna Pleiter - Kiki de Jong (potentiële schoondochter)

Vrolijk lachende Jon van Eerd als Harrie Vermeulen naast zijn, strak in het pak maar bedenkelijk kijkende zoon. Tussen hen in een bruidstaart waarop de bruid de touwtjes in handen heeft.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling door de blindentolk
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Valkenswaard - Theater De Hofnar
dinsdag 21 maart 2023 om 20:15 uur

Let op: tijdens 29 juli tot 29 augustus is het theater gesloten. In deze periode kun je alleen per mail kaarten reserveren. De mail wordt wekelijks gelezen. 

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 040 207 40 10 of stuur een mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. Vermeld hierbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen: