Zo Vader Zo Zoon

Jon van Eerd beleeft als Harrie Vermeulen ook dit seizoen weer dolkomische avonturen in: Zo Vader Zo Zoon. 

Harrie woont bij zijn succesvolle zoon Harrie Junior in huis. Maar hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastbesloten Harrie Junior aan de haak te slaan. En daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een dating site voor ouderen om hem weg te krijgen.

Maar, Harrie laat zich niet zomaar uit het lood slaan. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog. En dus bedenkt hij een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Hiervoor roept hij de hulp in van een oude vriend. De twee mannen stellen alles in het werk om de verfoeide feeks flink te laten blunderen. Een klein duwtje in de goede richting van de lieftallige schone die ze hebben geselecteerd en alles komt vast wel goed;

Maar die route blijkt niet zonder heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet!

cast

Jon van Eerd - Harrie Vermeulen
Zjon Smaal of David van den Tempel - Harrie (Junior) Vermeulen
Nandi van Beurden - Charissa Ouwehand (secretaresse)
Arie Cupé - Rinus Broos (vriend van Harrie)
Suzanna Pleiter - Kiki de Jong (potentiële schoondochter)

in de pers

"Het wordt een ongelooflijk hilarische bende. Iedereen ligt blauw van het lachen in zijn stoel." - Scènes

"Van Eerd stelt zich altijd ten doel om mensen lekker onbekommerd te laten lachen. Met Zo vader zo zoon is dat wederom glansrijk gelukt." - Scènes

"Harries zwanenzang 'Zo vader zo zoon!' is zijn beste voorstelling ooit." - Musicalworld

Harry zit in het midden. Rechts van hem staat zijn zoon. Hij leunt naar hem toe en ze houden handen vast. Ondertussen steekt hij zijn tong uit naar de secretaresse en vriendin van zijn zoon die links van hem staat en heel boos kijkt.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling door de blindentolk
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar, naar de introductie...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Assen - De Nieuwe Kolk
GEWEEST: donderdag 23 maart 2023

De meet & feel inleiding begint om 19:10 uur en duurt tot ongeveer 19:40 uur. Het theater is open vanaf 18:40 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater, afdeling Klant & Service via 088 012 88 88 of stuur een mail met naam, adres, woonplaats en het aantal kaarten naar contact@dnk.nl

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...

Twee mannen met lang harige pruiken en glimmende disco broekpakken. 1 van de mannen is Harry.  Harry met een pak cruesli in zijn hand. Hij staat met zijn hoofd omhoog en probeert met zijn mond de omhoog gegooide cruesli op te vangen. De secretaresse en vriendin van Harry Jr kijkt onschuldig naar rechts. Achter haar rug staat Harry die heel boos naar haar kijkt.

introductie Zo Vader Zo Zoon

Document: introductie Zo Vader Zo Zoon - Bestandsgrootte: 132 kb
Secretaresse (Nandi van Beurden) kijkt heel boos. Naast haar staan 2 verkleedde mannen in gladde disco broekpakken met glitters en hoge hakken. Beide heeft ze bij de oren vast.
Fotograaf: Lesley Pols