Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand

familieicoon audiodescriptie

In meerdere theaters met live audiodescriptie en meet & feel inleiding. Binnenkort vind je in de agenda nog meer data en theaters!

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand!

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand? Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, nostalgie en leuke liedjes!

Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.

Pietje Bell

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Schiedam - Theater aan de Schie
zondag 14 januari 2024 om 13:30 uur

Reserveer via kassa@theateraandeschie.nl of telefonisch via 010 2467467. Vermeld duidelijk dat je tickets wilt bestellen met blindentolk.

Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Zit je liever ergens anders? Geen probleem, je kunt samen met de kassamedewerker jouw favoriete plek uitzoeken.

Let op: boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater

De blindentolk is alleen aanwezig bij de voorstelling om 13:30 uur!

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen: